Jump to content

Question

Well, yesterday ET client decided to stop work for some reason.

I can't connect to your FA servers (I've got quickconnect buttons of yours), nor connect to any other servers, since serverlist is empty.

Switching mods, restarts, running as administrator, rebooting pc is not working.

Ive got terrible hangover and i want to smash some heads.

wat to do?

please give me some tips, and forgive me for not using search panel.

 

regards narcot!c

 

:noob

 

edit. lol thread topic should be "stupid thing"

Edited by narcotic.influence

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I tried this already.

Running ET as admin was not necessary before this problem has occured.

 

edit.

attempt to connect to any server ends with "awaiting connection 1-x"

Edited by narcotic.influence

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Has this occured suddenly? Maybe your firewall is blocking internet access? Have you tried allowing it?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

thanks Rantala, but it's not working.

 

Platonic War, problem appeared out of f-g nowhere.

PC is connected to internets as usual, everything is working, except of ET.

Switching off a firewall didnt changed anything.

 

I was looking for an answers previously on the other sites, it looks like the masterserver is down, but it is not.

lol i never experienced something like this before.

 

i must say, my holidays dont like me!

Edited by narcotic.influence

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Some other ideas

 

Do you connect with xfire? Try connecting without it?

 

A cfg idea: seta cl_wwwDownload 1.

You could try downloading a standard cfg, for example http://fearless-assassins.com/files/file/1005-s3ti-etconfig/

This will probably not work though, since you already re-installed ET (reason why I had not much hope for pk3-cleaner).

 

Another improbable fix: restart your router.

 

If the problem is not in enemy territory pk3s and not in your cfg, nor in xfire, I fear the problem is not with Enemy territory, but with your computer. A virus or some other software problem could cause this. In this case, I can be of no help anymore :|

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

try pinging servers from outside ET or better try using some external game browser, if it works then something blocks ET traffic and not the rest

 

I would say firewall, but it has already been mentioned

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'll do a basic search for malware and viruses, cos trying to connect again and again, resulted with bluescreen and pc restart. That happened twice

 

Anyway, thanks for your help guys

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×