Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Naughty_Nurse

Hilfe! Medic! Problem with ET //crashing//

Question

Hallo all. :) I'm Naughty_Nurse a.k.a Lorena*oO?! You may know me from FA NQ ( sometimes I also play at your jaymod server) :)

About 5 days ago I got strange problem with my ET. When I press few times ALT (bind for check out stats) or TAB ( bind for check out teams) ,sometimes when I open my console my vittu ET is just crashing. I've never got something like that.

It's not pb kick or something - it's error from Windows (I use Vista) ,that blablabla ET.exe doesnt work.

Scanned my OS a few times - no viruses.

Reinstalled my ET - still got that problem.

I also changed binds ( alt for 'x' ) - same problem.

 

2 days ago I played Oasis map - pressed all the time those buttons - nothing wrong happend. But when I was playing next map - after few times when I used alt - got crashed.

To be honest - I wont to format my pc. That's because I'm writing here.

HILFE! MEDIC!

I hope somebody could help me :(

 

Cheers :*

Catalina aka NN ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

17 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

It can be from flood protection, but im not sure that flood protect corresponds to stats, teams, etc, unless you have it as a special bind. Might wanna try running ET as an administrator. That could help.

 

/Moved to ET Support

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Which version you playing from ? 2.55 or 2.6b?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Known 2.55 issue. Try 2.6b and let me know if issue still exist.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Known 2.55 issue. Try 2.6b and let me know if issue still exist.

Done and still same problem + I forgot to write - when I also press 'disconnect' - got crashed. :/ When I try to load noquater mod - also got crashed.

I've no ideas anymore. :(:confused

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Done and still same problem + I forgot to write - when I also press 'disconnect' - got crashed. :/ When I try to load noquater mod - also got crashed.

I've no ideas anymore. :(:confused

 

 

hmm u get like, ur ET freezes at all, like when u write /quit and then just screen freeze and u cant do nothing then restart pc?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Go to -> Control Panel > Problem report and solution > and then select See problems to check.

 

Now from that it will show you which file crashed. Post the details.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Donno if you meant this:

 

 

Name of problem: APPCRASH

Name of application: ET.exe

Version of application: 0.0.0.0

4230a40f

Name of module with error: ui_mp_x86.dll

Version of module with error: 0.0.0.0

4942bb32

Exception code: c0000005

Put exception: 00024298

Version of OS: 6.0.6000.2.0.0.768.3

Info. 1: f17e

Info. 2: c00c908a2f1d3df22daf7e91b334531d

Info. 3: 45f2

Info. 4: c678cc237697f9797278bc7177277969

Well, I translated it by myself ,so it might be wrong ( I mean words) - but the rest it's just detail of that error :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I think its à video related crash try update drivers and update Your os manually.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

90 percent sure without searching around this is going to be video related.Answer these for me please and i'll try and help.

 

1. Is it only Enemy territory that crashes.

 

2. What video card and drivers are you using.

 

3. Do you play any other games or use applications that use alot of video memory/power.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

First of all I would like to thank you all for trying to help me ;):thanks

 

1) Yes.

2)I'm using NVIDIA GeForce 8600 GT. I wanted to actualize my drivers , but it said me that I've newest one. But now I see : date of driver - 2007-11-06 oO

Well, is it means I need to update new ones ? :/

3) Yes. I suppose - New Wolfenstein , I also play RTCW-MP (oldie one <3 ) and no crashes.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thank you for the information, first I highly recommend updating your video drivers and then using windows update. Vista is crap, so when you get the extra money, I would upgrade to windows 7 (or have someone help you out with finding it cheaper).

 

Here is some links to video drivers for your card and os. I will link 2 different ones. The first will be the offical driver for your card. The second will be a modified version of the same driver, that should increase your fps by a little. Which you use is up to you, however I will recommend to use the modified version. Since I don't know if your running 32 or 64 versions of windows I will give you both sets of links. Hope these help, if not let me know and we will continue to work on this problem. :yahoo

 

Vista 32 bit drivers

 

Nvidia official 32 bit vista driver

http://downloads.guru3d.com/Forceware-196.34-Windows-7-%7C-Vista-(32-bit-)-download-2464.html

 

Nvidia 32 bit driver modified (recommended)

http://downloads.guru3d.com/ForceWare-Omega-Driver-v116925-Vista-download-1815.html

 

 

 

Vista 64 bit drivers

 

Nvidia 64 bit vista driver Official

http://downloads.guru3d.com/Forceware-196.34-Windows-7-%7C-Vista-(64-bit-)-download-2465.html

 

Nvidia 64 bit vista driver Modified (recommended)

http://downloads.guru3d.com/ForceWare-Omega-169.25-Vista-64-bit-download-1823.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×