Jump to content
  • 0
LaGg3r

Help please

Question

Could you guys help me see in all servers i dont have lag today noon i didnt have lag in F|A Recruiting but now i haVE so much but on all rest Servers and F|A Servers i dont help plz?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

ok new :

 

P.S: Network host is jay1.clan-fa.com

 

Network : |------------------------------------------------------------------------------------------|
|                                      WinMTR statistics                                   |
|                       Host              -   %  | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
|                           dsldevice.lan -    1 |  211 |  209 |    9 |  337 | 4000 |   85 |
|          the-sr1-irb-10018.ee.estpak.ee -   10 |  177 |  160 |    0 |   26 |   85 |   21 |
|         the-bb1-xe-0-2-0-0.ee.estpak.ee -    1 |  241 |  240 |   21 |   25 |   82 |   22 |
|         prn-bb1-xe-7-3-0-0.ee.estpak.ee -   36 |  101 |   65 |    0 |   28 |   58 |   25 |
|         ams-bb1-xe-1-0-0-0.nl.estpak.ee -   91 |   53 |    5 |    0 |   54 |   56 |   53 |
|         ldn-bb1-xe-7-0-0-0.uk.estpak.ee -   91 |   53 |    5 |    0 |   66 |   74 |   65 |
|         xe-0-3-0.cr1.lhr1.uk.nlayer.net -   93 |   53 |    4 |    0 |   64 |   65 |   65 |
|                   No response from host -  100 |   49 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   49 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   49 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   49 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   49 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   49 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   49 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   49 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   49 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   49 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   49 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   49 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   49 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   49 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   49 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   49 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   49 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   49 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   49 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   49 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   49 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   49 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   49 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
   WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

Router : it,s not blocking them

Speed test : http://www.speedtest.net/my-result/3181554337


Operating System : windows 7 64-bit
CPU: i7-3700k 3.8 ghz
Ram: 4 gb ..
Motherboard:Z68x-UD3-B3 BIOS v6.00
Hard Drive: Sata 128gb and 500gb hdd
Graphics card : Radeon hd 6850
Graphics card driver version: AMD catalyst 11 i think
Wifi: nope Cable
Your location: Estonia
Router name: Speedlink or something
Which anti virus or firewall you use: Avast anti virus free and Normal windows firewall

Lagometer : cant do screens but it,s 9 to 17

Edited by LaGg3r

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Okey usually if you have lag problems in our servers you get help in 24 hour but now its gone over 24 hour and i hope you understand that its christmas time so everyone is so busy. I have no clue how i can help you because im so stupid with computers. You will get help, please be composed!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.