Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
BlackBull

Hi, im back! :)

Question

Hi guys, I always visited the forum, but I played the game and other games, I wanted to ask how come I put my ETConfig, but when I enter the server FA, and is reset back to the original default settings.

 

I try /exec etconfig and /vid_restart but not found bacause once in the game is reset.

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

/exec autoexec.cfg

 

then

 

/exec whatever your cfg is named i have a hotkey set in my autoexec so i only need to hit 1 key when i join a server and it loads my cfg :) i hope this helps 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I also tried with an autoexec but it does not work.

 

etconfig.cfg in the folder etmain and in the folders jaymod or silent, when I go into the game become with the default settings.

 

Watch this: (Full Screen - 720p for read)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

What does it say in console, does it write any error msg about cfg?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0



 





I formatted the PC and I have not remembered to install the patch 2.60 and 2.60b that was the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×