Jump to content
  • 0
Cumquat

com_hunkmegs

Question

whenever i try to set my hunkmegs to 512 it doesnt change them.if i do com_hunkmegs without a value it says its set to 156 and besides that says latched: "512".Also i checked my cfg and its set to 512,but when i check while playing its always 156.

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Run ET.exe as admin, open console in start screen and type /com_hunkmegs 512.

Let me know if it helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Run ET.exe as admin, open console in start screen and type /com_hunkmegs 512.

Let me know if it helps.

doesnt work,still says 156 and under it latched: 512

 

After that do /vid_restart

tried both, /vid_Restart and reconnect,and it didnt work

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

seta com_hunkMegs 256 // Higher values are useless

 

Quovadis says so. And I believe him :)

 

Well you just shouldnt use more than 75% of your memory in your computer (hunkmegs/soundmegs/zonemegs).. If the value is more bigger so better graphic quality will be. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

if vid_restart doesn't work, try to put it in your autoexec, or add it to et shortcut

 

anyway such high values are useless. to know how much memory you are using, type this:

/meminfo

 

and check 'total hunk in use'

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i had to quit the game and runn it again lol.anyway thanks guys.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Well you just shouldnt use more than 75% of your memory in your computer (hunkmegs/soundmegs/zonemegs).. If the value is more bigger so better graphic quality will be. 

 

Well I only have 16g RAM.. :P What should my settings be?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Well for enemy territory 256 is good enough even for  most complex  maps graphics.. :D

Edited by Lev!than

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Open ET on the right it says Autoexec use that to change your com_hunkmegs to whatever value, and save it /writeconfig autoexec.cfg

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hey guys im not a newbie :embrass i already said i have set it to 512 on my cfg,but it would get to 156 when i was on server,anything problem is fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×