Jump to content
daredevil

ET Server F|A RECRUITING XPS - SERVER ISSUES

Recommended Posts

As per gameservers.com network issues @Chicago location has been resolved but I am noticing the server up time is not stable yet. It seems server crashes randomly and up time is less then 24 hrs which basically points to either machine or server issue. We have opened the ticket with gameservers.com and are investigating the issue. 

 

In order to resolve the issue I would need below details when any of you notice the crash: 

 

In order to get current time easily click here

 

Time when crashed happen: 

Map:

Players Count:

Omni bot present or not at the time of crash (If yes how many): 

Any info @ specific time which can help debugging issue: 

 

I hate resolving crash issues resulting from machine or server mod issues. Lets get it fixed asap so we can go back to stable 3-7 days stable up time. 

 

Thank you for helping!!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Time when crashed happen: 2:21 pm 8/6/2013

Map: goldrush-GA

Players Count: i think around 30

Omni bot present or not at the time of crash (If yes how many): 4 i think

 

also trackbase gives this server name http://et.trackbase.net/server/1799/

 

for jay1 just now when i was on it says on my profile http://et.trackbase.net/player/2172864/

 

link for the session it restarted http://et.trackbase.net/session/1181942/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Time when crashed happen: 2:41 pm 8/6/2013

Map: supply-depot

Players Count: 20-25 i think

Omni bot present or not at the time of crash (If yes how many): cant remember

 

trackbase shows weird server again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

U sure it's 2.26 PM? It's 5.55 PM in Chicago and server crashes 10 mins before. Without correct time it would be hard to debug.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is not related to crashing but is related to the server issue. On the FA menu of my ET the box you click to enter FA Recruiting is still connected to the old port.  Is there something I need to update to fix this or does the menu need to be updated.  I feel this is the reason Jay1 is not repopulating.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is not related to crashing but is related to the server issue. On the FA menu of my ET the box you click to enter FA Recruiting is still connected to the old port.  Is there something I need to update to fix this or does the menu need to be updated.  I feel this is the reason Jay1 is not repopulating.

 

What u mean by old port? Jay1 runs on 27960 port. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I forgot to mention that the problem occurred after Marrakech.

 

Not sure if it helps but this is what I got 10 minutes ago (7.45pm EST) when the server crashed.

There were about 30 players,including about 12 bots.

 

At the beginning of the new map.

92oh.jpg

 

First time I see other players stats like that.

9jvx.jpg

 

Maybe this guy shouldn't kill himself 20 times in a row.

 pu0h.jpg

 

Some bots put specs

0hwf.jpg

 

Some info I usually get before connecting

7eaz.jpg

 

Then the server crashed.

 

ukwo.jpg

 

About the port issue that Borracho mentioned, sunday, I was capable of joining Jay#1 by using the port 27962

Edited by Letdown

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ DD it works now but before the port was 27962 (the port changed to this for a few days before going back to 60)


 


Time when crashed happen: 9:33-34


Map: MLB Temple


Players Count: 30


Omni bot present or not at the time of crash (If yes how many): 1 but in spec


Any info @ specific time which can help debugging issue: not sure if it was just allies but when i rejoined it looks as if mainly allies crashed with a few axis

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

@ DD it works now but before the port was 27962 (the port changed to this for a few days before going back to 60)

 

Anytime you see server on 27962 port send me an email hellreturns@gmail.com with Title [sERVER CRASH] Jay1 - Date - Port Issue I will fix it asap. 

 

Jay1 official ports are: 27960 / 27961 one for 2.55 and one for 2.6b. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

First time I see other players stats like that.

 

Strange stats can be seen right after maps change.  I would guess the temporary database has been created, but not yet zeroed out.

 

ADDED:  I meant that I had seen this before the current troubles.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×