Jump to content
  • 0

Question

Hello people ! 

 

Got my new computer installed today, its an windows 7 and when i start the game i get a error code and gets disconnected. Say something like:

 

"x86 server issue"  will go for an screenshot but dont have time right now. Also sorry for open a new topic.

 

hive Killer King

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Did you tried run the Et.exe as administrator?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Upload a screenshot of the error.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Should be fixed by running as administrator. Else you could try XP compatibility mode additionally.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

/Solved

 

It look like this:

 

75o1.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I recently encountered a new player having difficulty getting etkey to work with Windows 7. His handle is Sitting Duck and I am here to assist him.

 

 

 

-Duke Nukem

 

aka

 

Sean

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Sitting Duck it appears there is more work to be done. We follow the instructions in this thread. The issue is the program must run in XP compatibility mode and the program must be run as administrator.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×