Jump to content
  • 0
Foxboro

i cant joint to servers

Question

i dont know, but for some times i can no longer enter i some server FA and i dont understand the why. Can you help my?

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

it says :

 

''missing name field in userinfo for empty-cd-key error and / or missing punkbuster files look on http:// etkey.org"

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

First make a backup of your etkey.

 

Some people could better help you but i advise you to try to reinstall ET.

 

Did you also try to connect a random server ? Same error ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

post screenshot when it happens and post condump plz

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

try to connect FA server, if you got kicked by that message again,

 

1.) open console

2.) type /seta name Foxboro

3.) /reconnect

 

should fix your problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

is this your error ?                try  cl_punkbuster 1 in console  

 

 

post-4071-0-17701100-1366582628_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Like they set make sure you have a name filled in where it says alias.

Make sure you have downloaded an etkey and placed that into your etmain folder.

Start the game and open console and type the follow lines pressing enter after each one:

/pb_cl_enable        [press enter]

/pb_system 1         [press enter]

/pb_writecfg          [press enter]

 

go to play online and make sure the box next to enable punkbuster is also selected so that it is on

you should be able to connect then

you need to backup your etkey on a flash drive

also if you already have an etkey and it is giving you that message your etkey is corrupted and need to get a new one

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

First make a backup of your etkey.

 

Some people could better help you but i advise you to try to reinstall ET.

 

Did you also try to connect a random server ? Same error ?

 

no for now i only tried in the FA servers

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

post screen shot and condump please

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

post screen shot and condump please

 

isn't more need , i solved thanks to the board of Madara. :)

thanks a lot of guys advice

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.