Jump to content

Question

Hi guys.

Long time no write, no problems :unsure:

 

 

But here there was, you have to write.

 

The game was Ping - 50 - 60.

Now playing, one minute ping 50, then 3 minutes - rises to 300 (all floats), then falling again to 50. And so the whole game.

 

Why is that?

 

Is only 2 days.

 

 

Here are my results

 

2348561344.png

2348579635.png

 

 

 

| WinMTR statistics |

 

| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |

 

|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|

 

| p16.sns.net.ua - 0 | 30 | 30 | 0 | 0 | 1 | 0 |

 

| sat-core.sns.net.ua - 0 | 30 | 30 | 1 | 1 | 3 | 2 |

 

| border.sns.net.ua - 0 | 30 | 30 | 1 | 1 | 8 | 1 |

 

| mx480.donbass.net - 0 | 30 | 30 | 1 | 2 | 5 | 2 |

 

| ae3.RT.ATR.DOK.UA.retn.net - 0 | 30 | 30 | 1 | 1 | 2 | 2 |

 

| ae0-5.RT.M9.MSK.RU.retn.net - 0 | 30 | 30 | 19 | 20 | 49 | 19 |

 

| 74.125.51.241 - 0 | 30 | 30 | 19 | 19 | 29 | 29 |

 

| 72.14.236.220 - 0 | 30 | 30 | 26 | 27 | 32 | 28 |

 

| 209.85.243.133 - 0 | 30 | 30 | 41 | 41 | 45 | 41 |

 

| 209.85.249.77 - 0 | 30 | 30 | 41 | 41 | 43 | 41 |

 

| 72.14.233.172 - 0 | 30 | 30 | 40 | 44 | 106 | 41 |

 

| No response from host - 100 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

 

| la-in-f100.1e100.net - 0 | 30 | 30 | 40 | 40 | 42 | 40 |

 

 

Operating System:

CPU: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+

RAM: 2048 Мб (DDR2-800 DDR2 SDRAM)

Motherboard: Data Max

Hard drive (SATA 1TB):

Graphics card: NVIDIA GeForce GT 440 (1048256 Кб)

Wifi: NO

Your location (country): Ukraine

ET Version:

Which anti virus and firewall you use: Microsoft Security Essentials

Windows 8 just delivered

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Did you make changes to your Graphics system or anything else, just before the problem started?

 

http://fearless-assassins.com/topic/41898-solved-weird-lag-problem/page__st__15#entry367828

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Blew all the fans)))

Install updates for windows 8 and everything is fine until B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.