Jump to content
  • 0
dtvh

choppy sound in etpro, need help

Question

so title says all, rest of mods work perfect, only etpro sound is choppy

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

it is, it's not just about sound quality, something is wrong, it only happens in etpro. years back i faced this problem but i have no clue what to do now, i'm not very enthusiastic about re install either cause it's pretty new install and i just had my pb problems fixed. i tried searching around but could not find solution, people having simillar issue but in linux and ubuntu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Is the volume higher in etpro?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

you don't need to reinstall, especially if it happens only with etpro, at most you could reinstall etpro only, and again I'm always against needless reinstalling.

 

It could be your config. Here are my s_ values, maybe you could comapre them with yours. Especially mixahead and mixprestep

 

seta s_wavonly "0"

seta s_bits "16"

seta s_channels "2"

seta s_defaultsound "0"

seta s_mixPreStep "0.05"

seta s_mixahead "0.16" // default 0.2

seta s_khz "44"

seta s_doppler "1"

seta s_separation "0.5"

seta s_musicvolume "0"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.