Jump to content
  • 0
Pablin

Help please?

Question

Hi all,

 

Yesterday, for some reason, I wasn´t able to join any FA servers, except for one, FA hardcore.

 

The error I get is that I have an invalid guid?!?!

 

What could´ve happened?

 

Anyone have any ideas?

 

What can be done to fix it?

 

I had my levels reset due to another issue, about a month ago. everything was fine :-(

Share this post


Link to post
Share on other sites

13 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello,

 

Do you have your punkbuster enabled if not enable it and try again.

 

Regards,

Adrian

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yes, thank you Moazer. I checked that first.

 

I have it enabled in my autoexec and I also enabled it with pb_cl_enable , just in case. still can´t get in.

 

:thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

What does /cl_guid show? obviously dont post your GUID here but does it show it?

 

It should say:

 

current: "your32characterGUIDhere"; default "unknown";

 

but if it says:

 

current: "unknown"; default: "unknown";

 

...then your etkey file is missing, or pb isn't enabled despite it being in your config - you might need to enable PB on each mod, to overwrite the auto-config generated in each mod.. To do this, you load ET, go to 'Mods' in the main menu, and load Jaymod for example.. ET will restart, then you need to do /pb_cl_enable; and /cl_guid should then show your GUID.

Edited by Chuckun

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

What does /cl_guid show? obviously dont post your GUID here but does it show it?

 

It should say:

 

current: "your32characterGUIDhere"; default "unknown";

 

but if it says:

 

current: "unknown"; default: "unknown";

 

...then your etkey file is missing, or pb isn't enabled despite it being in your config - you might need to enable PB on each mod, to overwrite the auto-config generated in each mod.. To do this, you load ET, go to 'Mods' in the main menu, and load Jaymod for example.. ET will restart, then you need to do /pb_cl_enable; and /cl_guid should then show your GUID.

Thanks! yea you´re right, unknown.

 

I´ll do that and let you know

 

thanks chuck!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanks! yea you´re right, unknown.

 

I´ll do that and let you know

 

thanks chuck!

open notepad , write pb_cl_enable save as autoexec.cfg and put in etmain folder :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanks quo, I´ve done that already.

 

Chuck, seems like that didn´t fix it. strange t hough how the hardcore server seems fine still.

 

should i do the new et key thing you created?

 

how could this happen all of a sudden?

 

could it be because i tried out k-lista´s cfg the other day?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hmm Even without etkey or guid pb is off on jay servers so you shouldn't get kicked .

You should try a new etkey (using chucks generator) but don't forget to save your old one.

PS: you don't get kicked from HC because silent mod uses silentguid which is autogenerated when you first connect on the server.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hmm Even without etkey or guid pb is off on jay servers so you shouldn't get kicked .

You should try a new etkey (using chucks generator) but don't forget to save your old one.

PS: you don't get kicked from HC because silent mod uses silentguid which is autogenerated when you first connect on the server.

Thanks Le Homey :thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanks Le Homey :thanks

Does that mean it is fixed or not :P?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Does that mean it is fixed or not :P?

no, just sayin thanks though. thanks!

 

I´ll keep trying things and get back with you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Here´s something interesting.

 

When I tried to connect to a different server, not FA, that I have visited in the past, It let me connect, was in for 5 seconds, then kicked and saw this

 

server disconnected - disconnected

 

duplicate guid for client 8

 

 

Could the original download of my ET have something to do with it? Does it matter where you get the game form? What about if I uninstalled before and used Revo Uninstaller to remove all traces of it?

 

Then I re-installed. This was all maybe 6 months ago.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Here´s something interesting.

 

When I tried to connect to a different server, not FA, that I have visited in the past, It let me connect, was in for 5 seconds, then kicked and saw this

 

server disconnected - disconnected

 

duplicate guid for client 8

 

 

Could the original download of my ET have something to do with it? Does it matter where you get the game form? What about if I uninstalled before and used Revo Uninstaller to remove all traces of it?

 

Then I re-installed. This was all maybe 6 months ago.

weird thing , if I was you I would delete etkey , make sure cl_guid is gone and get a new one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.