Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
goku

ETKEY

Question

Hello, i was just wondering why i have a GUID on hardcore/silents servers but not on jaymod or Noquarter. It's the strangest thing because i have and etkey. Do i need to replace it or is it a glitch?

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Could it be that your etkey file is in the silent mod directory instead of the etmain directory? That's the only thing I can think of off the top of my head.

 

What do you actually mean by not having a GUID on those servers?

 

-RoGue

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

ahh sup rogue long time no see, I checked and it's inside the etmain folder. When i connect to the other servers my lv is gone and have so xp, yet when on hardcore and silent its completely fine. When a member !listplayers they say i have no guid..

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Try connecting to a PB enabled server for a bit, this should give you a GUID if you don't have one. You can use the /pb_myguid console command to check what your GUID is. If nothing else works, you can delete your etkey file and connect to a PB server, this should give you a new GUID as well at the cost of all your xp and levels.

 

Did this problem happen suddenly or did you not go to the affected servers for an extended period of time. I seem to remember something about the jaymod servers being reset every once in a while.

 

-RoGue

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Did you try this?

If /cl_guid reveals that you have an *Unknown* guid, join a server then type the following:

/pb_cl_enable; pb_system 1; pb_writecfg; reconnect;

This should solve all issues.

 

Source: http://fearless-assassins.com/tutorials/article/200-how-to-get-a-new-etkey-guid-since-pb-dropped-et-support/

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@rogue just happen within the week.

@kami ill try it and tell you what happens thanks for help :)

 

Yes it worked thank you kami!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Ok so i thought it worked until i exited et and when i came back it was unknown again. So i got new etkey, put into etmain folder, did the steps from Chuckuns post. Then again it worked at first, but when i exited it went back to unknown. I'm stuck :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Is there an extra etkey file in one of the other directories?

 

-RoGue

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

pb must be enabled when you start the game, otherwise you'll have no guid regardless of the fact that you have an etkey

 

try making a shortcut to et with

+set cl_punkbuster 1

at the end of the command line

 

or try putting this to your autoexec.cfg (this is what I used to have in mine before I started using tzac)

seta cl_punkbuster "1"
pb_cl_enable
pb_LogToFile "1"
pb_system "0"
pb_security "0"
pb_sleep "500"
pb_cdkeyverauto "1"
PB_SsLog "1"
PB_SsSave "1"
pb_writecfg

 

p.s.

why pb_system 1 ? I have always played with 0 :unsure:

1 should be an alternative memory scan system for those who have problems with the default

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×