Jump to content
  • 0
KoopaTroopa

Some buttons not working in key config

Question

Its been awhile since I have played ET, so I thought I would try on the FA server. The last mod I played was ETPub, so whenever I come to Jaymod, some of my buttons don't work right. I have Mouse 2 set to "Switch to alternate" and on ETPub, it works fine, but whenever I am on a Jaymod server, it won't let me select anything for it.

 

I am not sure what all I am doing wrong, or what is going on, so if someone could please let me know, it'd be great!

 

Thanks!

 

KoopaTroopa

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

settings for each mod are kept separate. If you have an autoexec.cfg, copy it to the relevant mod folder, and then while in game, type

/execautoexec.cfg

and it should run the file.

Edited by parrot

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

+weapalt is +attack2 in jaymod i believe.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

yes u can either type in console /bind mouse2 weapalt or press ESC then option then controls and in right buttom corner click on 'Set Defaults' then it will automatically fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.