Jump to content
  • 0
Antichrist

Demo review error

Question

I'm receiving an error reviewing demos.

 

Recorded on Hardcore. Silent ver. 3

DM_84 format.

ET version 2.60

 

 

I load Silent mod, click replays, select a demo, it goes to loading screen, at completion of load I get the following error:

 

error.jpg

 

I have also tried loading silent ver. 4, and it loads, plays 1 sec, then also goes to an error: Unknown event: 61

I have tried connecting to HC, disconnecting, and playing demo, and also the same error in the picture.

I tried playing in etpub also, and it won't play.

 

I have 13 demos to review :-/ help :(

 

EDIT: Restarted PC. Still the same problems when trying to view in either Silent vers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I wish I could help you bro.. I've never seen that but I've never recorded on Silent yet :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

From information I can find online on an ETPro site, I'm seeing the possible cause is when you use the wrong client to play back demos.

 

Now I recorded the demo on Hardcore (Silent ver. 3) And when I open ET from my desktop to load Silent I get this error. When I connect to Hardcore to ensure the correct version is loaded, then disconnect, and go straight to the replays in the menu, I get this same error.

 

I have also tried removing all demos from the folder except one, and it still doesn't play. I have also tried playing different demos, and none will play. I have also tried to rename them, and still no luck.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Loading hardcore might not cut it in terms of loading the old silent.. When I connect to older jaymod servers after loading jaymod, I get warnings that I'm running a different (newer) version of jaymod..

 

So maybe try this - load jaymod. Then connect to hardcore.. That'll load the correct silent version.. Then try the demo.. problem is, HC might be okay with you running NEWER silent versions, and not 'downgrade' the one you've loaded.. So load a totally different mod (like I suggested: jaymod) first to make sure you're not on any silent version to begin with.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

If you wanna watch demos recorder in silent-0.3.3.

Delete (or move to different folder) all other silent versions expect the silent-0.3.3.pk3

Open silent-0.3.3.pk3 file, copy 「ui_mp_x86.dll」 and 「cgame_mp_x86.dll」into silent folder. Click yes if asks for replacing.

 

Now you can watch demos recorded in silent-0.3.3.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

If you wanna watch demos recorder in silent-0.3.3.

Delete (or move to different folder) all other silent versions expect the silent-0.3.3.pk3

Open silent-0.3.3.pk3 file, copy 「ui_mp_x86.dll」 and 「cgame_mp_x86.dll」into silent folder. Click yes if asks for replacing.

 

Now you can watch demos recorded in silent-0.3.3.

 

Thank you. This works as a temporary fix. I have created a support ticket on the Silent forums for a possible permanent solution.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×