Jump to content
BlackBull

Your browser?

Recommended Posts

Hello, I wanted to ask you which browser to use the Internet to browse the forum?

 

Why I ask you? because I've noticed with Google Chorme strange things thathappen to me that I must repeat what I had with Firefox just did.

 

example:

 

When I see quote almost twice the quoted message.

Why does this happen? If I have to delete some files on the browser?

If you do not understand what I mean I'll show you when someone responds.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Or when I open a post when it has finished loading it appears for two seconds a black window that disappears soon after.

 

ScreenShots:

16330643.jpg

 

I repeat these things happen when you use Google Chrome if you do not use Firefox instead seccede anything about this.

I just wanted to know which browser you used and if similar things happen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me too, Internet Explorer, never had any problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I use Google Chrome,never had any problems,so it must be your PC what causes these problems i guess.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I use Google Chrome,never had any problems,so it must be your PC what causes these problems i guess.

 

I use Google Chrome,never had any problems,so it must be your PC what causes these problems i guess.

 

I knew then I try to do some 'cleaning! (Here is this happening to me because quote a message)

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

I deleted all cookies and navigational data, but I always have the same problemsnow I try to look for solutions on the web.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

I cleaned the registry again, delete all files in the chrome but I still always have this problem.

Now use Firefox and I have no problems. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Always used Firefox have had no issues to date.... I never use any Google add ons....... they do more than you think they do.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I use Google Chrome,never had any problems,so it must be your PC what causes these problems i guess.

 

+1

chrome is faster then other browsers imo

 

ConQ

Share this post


Link to post
Share on other sites

chrome ftw, it has Flash integrated :D ---- and i can kill whatever plugin that messes up in a snap *literally*

Share this post


Link to post
Share on other sites

internet explorer is best if u use old version of windows ( sp2,sp3)

but with new miscrosoft os ( vista and 7) internet explorer loose rapidity

internet explorer 10 was the solution given by microsoft

but it still slow VS google chrome and firefox

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm I've always used Firefox and prefer it to IE and GC.. Just my opinion but I think it runs faster on my pc than the other two :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've been using Opera for about a year now..I never get bugs like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×