Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
kogucik

Jay and forum problem

Question

Hello. I cant connect to jay3. First time i joined it was marachesh streets by night map i got lagg so i disconected self. I tried connect leter but i couldnt. So i decided to make topic on forum but i couldnt go in to forum. I talked with ppl on xfire and some also cant join jay3 and forum.

 

Now after one hour. I joined jay3 server but im laggy as hell there.

On other Fa servers is ok. Please help me.

 

kogucikkk on xfire if i couldnt go in to forum again.

 

BTW: And it is not first time. some days ago i also couldnt connect to jay3.

 

Edit: now forum works good but jay3 still not

 

 

Fixed. ran pk3 cleaner. but it seams like there is more ppl who cant connect cuz there is litle players on server.

Edited by kogucik

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

But i dont realy think it was fixed cuz of pk3 cleaner cuz i ran it only on my PC. And on secend computer i havent ran it and i could connect to server jay3 afterall ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Run winMTR please and post output results.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Run winMTR please and post output results.

But everything works already :) So should i stil run this winMTR ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×