Jump to content
daredevil

News F|A 1 Recruting XPS

Recommended Posts

Just to check, does not moving the omni's include (!put)ing them s. I suppose this version switch may fix the issue anyway but, I don't wanna be the cause of the locking the server up again lol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No. Don't use putteam on omnis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No. Don't use putteam on omnis.

This applies only to Jay1 or for all servers?

Share this post


Link to post
Share on other sites

This applies only to Jay1 or for all servers?

 

jay1, jay2, jay3, jay4 and NQ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

wow unfortunate this happened yesterday, i actually had some issues due to the crash and had to re-install my ET :D

 

well all's well that ends well, and having the server backup certainly is a good thing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh yeh, plz plz plz plz plz plz plz plz :D

 

I see that coming soon. Also please report all crashes of F|A 1 here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I see that coming soon. Also please report all crashes of F|A 1 here.

 

off topic but all bans are gone :confused

Share this post


Link to post
Share on other sites

off topic but all bans are gone :confused

 

I wiped out full DB because it was around 6-7MB. Jay did changes to allow more users and at first I thought it could be causing it because server abruptly hangs.

 

But again that's not the case. Tonight, I will remove few things and see how it goes. It's still crashing and it's not good.

 

Only 3 cases when it can crash now.

 

1. Omni.

2. Enhance mod

3. GUID/IP security check added in new version of Jaymod.

 

Time to remove 2nd case and narrow it down. Will remove enhance mod tonight.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A thing i noticed last days is :

 

post-428-0-02967700-1308242368_thumb.jpg

 

"Server command overflow"

 

I know it's a common bug but not as much as i see it on Jay1. I mean it happens almost all times at the map start and server goes from 40 to 28-30 players..

Share this post


Link to post
Share on other sites

A thing i noticed last days is :

 

2011-06-15-210019-goldrush.jpg

 

"Server command overflow"

 

I know it's a common bug but not as much as i see it on Jay1. I mean it happens almost all times at the map start and server goes from 40 to 28-30 players..

 

Which map? How many of those players are playing from 2.6b?

Share this post


Link to post
Share on other sites

1- Goldrush, but also seen this on other maps

2- I don't know any of them personally, so i don't know which version of ET they are running lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

1- Goldrush, but also seen this on other maps

2- I don't know any of them personally, so i don't know which version of ET they are running lol

 

Ask them if you see them on server :)

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just want to let u know oasis dosen't always load in the map rotation. One rotation it is there the next it goes from fuel dump to uje. It's pretty much the whole rotation that gets mixed up from time to time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Server just crashed after map oasis and map goldrush start again.. which we just finished .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Server just crashed after map oasis and map goldrush start again.. which we just finished .

 

Removed enhance mod. Let's see if it still crashes. If it does, I will move back to 2.1.7.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×