Jump to content
  • 0
XSV_SOLJA

ET problem

Question

Hi. I have played ET before no problem but had pc troubles a while ago and had to reinstall win7. Now when i try to connect to an F|A server it gives an error message saying:

game code (ui_mp_x86.dll) failed pure server check

:(

 

Any help appreciated

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Assuming you are on W7, here are a few things which helped me out when I had this problem on Vista,

go to properties,

 

I'm not sure what it looks like on W7, but you should change compatibility to XP, any pack on XP should do.

Also make sure that ET has administrator functions, firewall should be fine if you can connect.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Assuming you are on W7, here are a few things which helped me out when I had this problem on Vista,

go to properties,

 

I'm not sure what it looks like on W7, but you should change compatibility to XP, any pack on XP should do.

Also make sure that ET has administrator functions, firewall should be fine if you can connect.

 

downloading file!.. waiting :unsure:

 

worked! :yahoo +++11111111 THANKS A LOT!!

Edited by XSV_SOLJA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×