Jump to content
  • 0
TheBoss

Venice bug

Question

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hmm.. Delete the two files it speaks of, and try again :) (it'll download fresh ones) hopefully that'll do the trick!

 

edit: looks like they're actually UCE ones, but either way, delete them and see if that works - it wont do any harm.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

allow your et to download files from server, looks like the files are still missing

 

post-3685-0-52889900-1301301627_thumb.jpg

 

post-3685-0-94831800-1301301633_thumb.jpg

 

post-3685-0-39191900-1301301643_thumb.jpg

 

set the 3 options to yes, and try to join again.

 

 

edit:

 

maybe you have to set it in every mod just try it

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

allow your et to download files from server, looks like the files are still missing

 

post-3685-0-52889900-1301301627_thumb.jpg

 

post-3685-0-94831800-1301301633_thumb.jpg

 

post-3685-0-39191900-1301301643_thumb.jpg

 

set the 3 options to yes, and try to join again.

 

 

edit:

 

maybe you have to set it in every mod just try it

 

It worked, thanks ! Can be locked! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It worked, thanks ! Can be locked! :)

 

 

problem solved

 

/close

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.