Jump to content
Sign in to follow this  
wombat

hi

Recommended Posts

Hey wombat... I've seen you on jaymod, you're not bad. (Better than me, but then again I'm not too hard to beat. :? ;) )

Share this post


Link to post
Share on other sites

haha Don't lie. I haven't played ET at all. I have a lot of free time now so I decided to install it. I only played RTCW :shock: I have no idea what the objectives are on any maps. I just run around and I hope I can find someone to kill. I've gotten some pretty sweet death streaks going.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Very few people say hi in longue section to others. Welcome to our forums!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fem....No more slaps in game. :P

Whaaaaat... come on... I know you love it! :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well I did like it for the sole fact that you fixed my lag issue. But the connection resets every time we switch maps. :roll:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well I did like it for the sole fact that you fixed my lag issue. But the connection resets every time we switch maps. :roll:

Well.. I fixed mine by changing it to Cable/Lan, then I disconnected, exited the game and restarted it ... than it got fixed somehow...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah I just have to keep setting the connection to LAN every time we go to a new map. I've been too lazy to make up a nice config for myself so I have to keep resetting everything every time I come to the server. Such a paaaain

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yeah I just have to keep setting the connection to LAN every time we go to a new map. I've been too lazy to make up a nice config for myself so I have to keep resetting everything every time I come to the server. Such a paaaain

Yeah.. but try doing that.. set it, disconnect, exit, restart, reconnect... it might fix it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nope, doesn't work. I just need to make my config and the problem will be fixed I'm sure...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nope, doesn't work. I just need to make my config and the problem will be fixed I'm sure...

 

If you are going back to 5000 rate then do this.

 

Start the game go to esc options system networking lan/cable apply.

 

It will always show different while u are in game. Don't worry for that. You only need to worry if u are at 5000 rate. You can see your rate by doing "players" in console.

Share this post


Link to post
Share on other sites

lol I agree, it is indeed a nice pic. Also i just joined the fourm and i thought i would drop by to say hello as well.

 

:hi Hello everyboy :hi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.