Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Olykiller

mic problem

Question

Yo FA

 

i got a new mic because previous one was broken

but you notice nothing when i speak trough the mic,

other players on Teamspeak cant hear anything :(

forgot the manual at my home (sux indeed)

so im wondering if anyone ever had same problem/ knows what to do?

the sound works fine, its just the mic

 

ps: all my volumes are open

dunno what else to check

 

Oly

 

 

EDIT: mic works but for some reason it doesnt work on teamspeak

though i can test my voice, heres ss:

[http://img407.imageshack.us/i/micj.jpg/

 

ps: i know you see on ss that mic is muted, but thats when you test voice only

Edited by Olykiller

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

If you had vent, I could walk you through the steps to fix it, try testing your mic, by going into your Computer, and Test Mics... Or install vent, and when i get home I can talk you through the steps.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It's been a lot since the last time I used it, but I remember teamspeak had a sort of 'echo' feature to test the microphone, check in your menus/options.

Or try to record your voice with some basic recording software to see if it works.

 

edit:

nvm I saw your screenshot now ... :) try to use the 'push to talk' option and see if that works better, maybe the volume is not high enough to activate it

Edited by SunLight

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

push to talk sux, you need to push every time, you think i have time for that XD

im busy enough with all my buttons xd

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Actually You try to change your sens for it.. try something a lot lower than what it is now.. Ex: if its 50 try 25 or something.. And what is your output/input mixer? Do you have your drivers installed?

 

*EDIT* nvm i see you have RealTekHD installed.. so idk, try to fix your sens...

Edited by eXs'.nAbish?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

ha nice

znark (old sk nuclear) fixed it

we did teamviewer, he got it right now :D

anyway ty for replies

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×