Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Spitfire

WTF

Question

Hi all,i was playing in Jay2 today and map was Marrakech,i was axis and allies had destroyed our objective defending door already,so our engi construct it again.I wanted to go in obj room but i couldn,t.I wanted to open door but it didn,t opened,there was opening sound but door just flashed.Is my PC start to go insane or it,s just some game bug or something? :(

 

Maybe you get better picture with this little demo i made:

 

 

http://www.mediafire.com/?eke8j117ac4c9nc

Share this post


Link to post
Share on other sites

12 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Try to delete the map, download it and play again, tell us later what happened.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

like papito said, reinstall the map. Or even just /reconnect to the server. Maybe thats all it needed. Or even a /vid_restart could do the trick. Did the door work for anyone else? Maybe it was glitched for the server and not just you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thats a known "glitch" wont tell you how to do it for obvious reasons, but its a glitch and nothing more. Makes it a bit harder for allies to get the obj, but its not impossible.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thats a known "glitch" wont tell you how to do it for obvious reasons, but its a glitch and nothing more. Makes it a bit harder for allies to get the obj, but its not impossible.

Joe what's the difference between bug and glitch? Just for curious.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

a bug is something thats wrong with the map, and a glitch is something that someone does to make it happen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

a bug is something thats wrong with the map, and a glitch is something that someone does to make it happen.

Oh! thanks porn, sorry i tried to say prone. But, why you posted twice? Glitch?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hardly a glitch - that was posted 17 minutes later o.0

 

Sometimes posts are sent twice but not 17 minutes apart.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hardly a glitch - that was posted 17 minutes later o.0

 

Sometimes posts are sent twice but not 17 minutes apart.

Prone said: glitch is something that someone does to make it happen.

Forum bug?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yeah I know :P Thats what I'm on about - but the double post was sent 17 minutes after the first one.. So I dont think it's the forum doing the double post thing it sometimes does >.<

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yeah I know :P Thats what I'm on about - but the double post was sent 17 minutes after the first one.. So I dont think it's the forum doing the double post thing it sometimes does >.<

Problem solved.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Oh wools here's what happened. I didn't want to triple post :) so I posted it, had dinner and came back and noticed it was still sitting there not up yet so I hit post button and realized that it posted it then came back to the editing thing so I thought when I posted it before it didn't work cause my Internet is slow ATM so that is happening abit. Well forum bugs can varie, if it's a self coded forum then one of the codes might be written wrong. If it's a already made forum ( most forums are this one) then I don't know how a bug would happen unless it's a bug to everyone that uses the forum from the website

Edited by +GoD+Prone

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.