Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
sinA* <3 Padme*Amidala

Sound Problems in 2.6b

Question

Last days i played on a 2.6b Server. It was my first try with that patch, but after figurig out, the game was running. But on the server i realized a weird sound. The sound is very low and very vague, like listening under the covers to music. I tried to change sound options, but it didnt worked. I googled, but i couldnt find something. Maybe someone can help me here? My thoughts was that i maybe miss some soundsfiles?

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Try restarting your ET and see if it fixes your issues.

 

1. Restart ET.

2. Join server.

 

If you are talking about game sounds, then try changing s_xxx cvars.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

patch again from 2.55 and see? wierd problem really.perhaps something is running in backgroud?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

same problem since months ^^ but i dont care, i live with that :P

 

U have all your sound options tweaked up.... if u are also having problem then i think i know whats the issue.. xfire me and i will send u new config and see if that fixes it.. No guarantee.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Im running on 2.55 and im getting laggin sounds on jaymod servers

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

U have all your sound options tweaked up.... if u are also having problem then i think i know whats the issue.. xfire me and i will send u new config and see if that fixes it.. No guarantee.

 

i do i do :) ohh and i did xD but forgot u to tell this issue LOL *sending again*

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello everyone, I too have this problem it does not install the version 2.6b because if not then I sounds out of phase.

I immediately thought it was a problem in the game because I crato a topic on the forum recently asking how to fix the problem after a while, 'I understand that time is the fault of the 2.6b patch.

 

In my topic I found that downloading a video on my problem:

 

http://fearless-assassins.com/topic/11621-sounds-strange/

 

You are able to solve the problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×