Jump to content
  • 0
St0rmSlaSh

Default Config is Not Installed

Question

Hey guys! So I am actually having some trouble installing Wolfenstein ET for the first time! The game was downloaded fine except for one thing: It did not install a default.cfg file. I tried looking in my files and sure enough, there wasn't.I had installed using the default 2.60b installer and I do not know if I need to either use something else or have someone send me a default.cfg? If someone could help me out with this that would just be awesome!

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I looked into my files and I have that.

 

The exact message is:

 

ET 2.60b win-x86 May  8 2006
----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\Program Files (x86)\Wolfenstein - Enemy Territory\minimizer/etmain

----------------------
0 files in pk3 files
----- CL_Shutdown -----
-----------------------
Couldn't load default.cfg - I am missing essential files - verify your installation?

 

@rambozo37
 

Edited by St0rmSlaSh

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

few questions:

 

What OS do you use?

Do you run ET as administrator?

In your etmain folder do you have the pak0.pk3 file?

 

Also I find it weird it searches here C:\Program Files (x86)\Wolfenstein - Enemy Territory\minimizer/etmain it should be looking in here C:\Program Files (x86)\Wolfenstein - Enemy Territory\etmain  

 

Did you use the default install path? C:\Program Files (x86)\

 

If you don't have the pak0.pk3 heres a download link from my webserver ----> download me!

 

 

Maybe uninstall and re-install would be your best bet.

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i would just delete and reinstall / download from here: 

 

  • Love 1
  • 100 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

looked through my install couldnt find a cfg file named default.cfg. However here is the default cfg file

default.cfg

Edited by RNGesus
added more info

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@St0rmSlaSh , any progress?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

pretty sure default.cfg is in one of the pk3s, but it looks like youre not loading any pk3s

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

About Us

We are glad you decided to stop by our website and servers. At Fearless Assassins Gaming Community (=F|A=) we strive to bring you the best gaming experience possible. With helpful admins, custom maps and good server regulars your gaming experience should be grand! We love to have fun by playing online games especially W:ET, Call of Duty Series, Counter Strike: Series, Minecraft, Insurgency, DOI, TF2 & Battlefield Series and if you like to do same then join us! Here, you can make worldwide friends while enjoying the game. Anyone from any race and country speaking any language can join our Discord and gaming servers. We have clan members from US, Canada, Europe, Sri Lanka, India, Japan, Australia, Brazil, UK, Austria, Poland, Finland and many other countries. It doesn't matter how much good you are in the game or how much good English you speak. We believe in making new friends from all over the world. If you want to have fun and want to make new friends join up our gaming servers and our VoIP servers any day and at any time. .

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.