Jump to content

C0C4N4T10N

ET Member
  • Content Count

    573
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by C0C4N4T10N

  1. C0C4N4T10N

    ET BEGINNERS #2 Problem with connect beg2

    try sending a pm to DD. Prolly is a ip ban issue. Also you dont need enable pb to connect to our servers
  2. Hmm try /unbidall and then bind all again. I think /bindlist also allows you see where can be your trouble
  3. i'm not so sure about what the bot is trying to do!
  4. i used /screenshot without trouble in 2.77.1
  5. C0C4N4T10N

    Jay1 kicks me

    Silent mod is more relaxed in names (the characters that you are using), but others mods aren't. Delete thoses characters from your name and all should go normal :). Probably some color character code can't be used in jaymod
  6. C0C4N4T10N

    ET not work

    this also can be a good solution
  7. C0C4N4T10N

    ET not work

    I can do teamView if you want, send me pm here or in discord COCANATION#6234
  8. Hello, welcome to forums
  9. Saw you the other day, welcome, im also regular sometimes in OF, great server
  10. Yes, i saw you a few times, welcome!
  11. C0C4N4T10N

    ET not work

    Something still weird, cause that file its your old etkey, have you tryed this?
  12. C0C4N4T10N

    ET not work

    it's cause now you are using other "etkey" or "Guid" running it as admin, tbh idk where it can be your old etkey, if you can find it, just copy and paste this file to your etmain folder and you should have your xp again. Do backups and tests to see wich one it is,
  13. C0C4N4T10N

    ET not work

    try adding this to your shortcut in properties: +set fs_basepath "C:\Program Files\Wolfenstein - Enemy Territory" +set fs_homepath "C:\Program Files\Wolfenstein - Enemy Territory" this is my case with my own windows routes ignore the spanish, its basically the same way And then run the shortcut as admin. Finally connect to the jaymod server
  14. C0C4N4T10N

    ET not work

    this also can work, but seems like something is really messed up in your installation, see my console...
  15. C0C4N4T10N

    ET not work

    Also a SS of your folder would be nice
  16. C0C4N4T10N

    ET not work

    for some reason your search path has changed. Can you post your installation route? example: C:\Users\USER\Documents\WET\Wolfenstein - Enemy Territory\
  17. No joking bro, less 70 fps avg in all thoses maps. While all others maps i got 125 without trouble
  18. lowGraphics.cfg try with this in your etmain and doing /exec lowGraphics.cfg and then /vid_restart (do it while you are in the server) Maybe is the 3d setting in nvidia control panel, set it off. Also, some maps are just bad developed and make bad fps for some graphic cards. In beg2 mostly of the maps are like this.
  19. C0C4N4T10N

    ET BEGINNERS #1 What happened to my XP?

    i think it's 40 days reset. After that, say goodbye to your XP
  20. that's really bad. The best fix is just use 2.60b man, forget all about legacy :d
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.