Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Getting a GUID

- - - - -

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
Bladez

Bladez

    L3: Novice

  • ET Trial
  • 184 posts
131
On the road to fame
  • Admin:11
  • Server:Silent #1
  • Alias:=F|A=BLADEZ

Hey everyone, so im trying to become a full fledge FA member in Wolf ET an i am required to have my own GUID. i saw a video on how to recive my guid and i did exactly what the video did. well when i hit "\cl_guid" its says unknown default. it doesnt give me any number to add into my settings. can anyone help me out?




Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
-=HipKat=-

-=HipKat=-

    L6: Expert

  • Platinum VIP
  • 866 posts
607
Has a brilliant future
  • Xbox Live:HipKat2000
  • EvolveHQ:HipKat
  • Admin:7
  • Server:Jay1
  • Alias:Saint Anger
  • Steam ID:HipKat200030$

http://fearless-assa...bmit-your-guid/

 

First thing are you doing pb_sv_enable?



#3
RendeL

RendeL

    L5: Journeyman

  • ET Member
  • 799 posts
764
I am just really nice
  • EvolveHQ:rendel_et
  • Admin:15
  • Server:Beginners #2
  • Alias:Smirre
  • T-M:3-2
Contributor

Try /pb_myguid on non silent server and for silent guid on silent server /sil_guid

 

//EDIT: make sure you run et as administrator



#4
SunSet

SunSet

    L6: Expert

  • ET Member
  • 828 posts
718
I am just really nice
  • Admin:15
  • Server:Beginners #2
  • Alias:=F|A=SunSet
  • T-M:7-1

Donator

Hello, before connecting to a server in console write below :

- PB_cl_disable

- PB_cl_enable

- PB_system 1

- PB_writecfg


And then connect and try again.

#5
Bladez

Bladez

    L3: Novice

  • ET Trial
  • 184 posts
131
On the road to fame
  • Admin:11
  • Server:Silent #1
  • Alias:=F|A=BLADEZ
Thanks everyone! I did /pb_cl_enable and I got it working!

#6
-=HipKat=-

-=HipKat=-

    L6: Expert

  • Platinum VIP
  • 866 posts
607
Has a brilliant future
  • Xbox Live:HipKat2000
  • EvolveHQ:HipKat
  • Admin:7
  • Server:Jay1
  • Alias:Saint Anger
  • Steam ID:HipKat200030$

Thanks everyone! I did /pb_cl_enable and I got it working!


YW :)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users