Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Severe packetloss on Streets of Italy

- - - - - packetloss streetsofitaly halpmeples cantpaly

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
Hecken

Hecken

    Ácido Argentino

  • Recruiting Team
  • 1,870 posts
1,388
Name known to all
  • EvolveHQ:hecken
  • Admin:17
  • Server:None
  • Alias:heckeN!
  • T-M:ET: 15-8
    COD: 1-0

As topic title says, for some odd reason I can't even play this map since some days already.

 

2016-03-10-154440-italyfp2.jpg 2016-03-10-154448-italyfp2.jpg 2016-03-10-154456-italyfp2.jpg

 

Everything starts as soon an enemy appears in front of me or I get closer to a choke point. (i. e. market flag)

 

Any suggestion? :D

PS: This is the only map where I have something like this.




Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
xP.Bo0m!?

xP.Bo0m!?

    L10: Grand Master

  • Regular User
  • 3,612 posts
4,124
Glorious beacon of light
  • Admin:3
  • Server:None
  • T-M:10-6

Donator

Idk if this is related probably not couse it's 2 different mod's but I also experianced shitstorm of lag and other members on beginners2 noticed that also only on streets of Italy. I posted it here, DD said it's my router etc oke i can't denie nothing couse im not an expert in such things (not nearly lol) but also other players said they have lagspike on that map only.

My post was here http://fearless-assa...iners2-lagging/

#3
DFighter

DFighter

    L9: Master

  • News Reporter
  • 2,853 posts
1,518
Name known to all
  • EvolveHQ:dfighter
  • Admin:10
  • Server:Jay3
  • T-M:ET: 22-9
    CoD: 0-0
    TF2: 0-0

http://fearless-assa...-winmtr-32-bit/

download and install this then run for 500 or 1000 packets when you have this problem 

jay3.clan-fa.com is ip for jay3 when you are in beginners then DD can see where the problem in the connection is from you to server

edit: when you are finished with 500 or 1000 packets press the button "export text" so your report will save in a notepad file that will save in the winmtr map itself
you can post the file itself with "attach files" here on forum DD find that more convienent then the whole report printed here in a topic


ow and this advice costed you 5 euro donation to FA because you left the server before letting me finish talking :P

Spoiler


Edited by DFighter, 10 March 2016 - 11:22 AM.


#4
Hecken

Hecken

    Ácido Argentino

  • Recruiting Team
  • 1,870 posts
1,388
Name known to all
  • EvolveHQ:hecken
  • Admin:17
  • Server:None
  • Alias:heckeN!
  • T-M:ET: 15-8
    COD: 1-0
Pfft, I ain't paying you.

Here's a report made with 500 packets, while doing it I was in the middle of the "danger zone" as you can see in the screenshots but didn't notice anything weird except the obvious "No response from host" and that lil 1% PL, although I really doubt it has something to do with it.
 
|------------------------------------------------------------------------------------------|
|                                      WinMTR statistics                                   |
|                       Host              -   %  | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
|                             192.168.1.1 -    0 |  500 |  500 |    0 |    0 |    1 |    0 |
|                          200.51.241.238 -    0 |  500 |  500 |   32 |   35 |   82 |   32 |
|                          200.51.240.173 -    0 |  500 |  500 |   49 |   52 |   76 |   51 |
|                          213.140.39.116 -    0 |  500 |  500 |   49 |   51 |   77 |   50 |
|                              5.53.3.159 -    0 |  500 |  500 |  184 |  190 |  306 |  186 |
|                               5.53.5.38 -    1 |  496 |  495 |  219 |  230 |  314 |  221 |
|                           173.205.48.49 -    0 |  500 |  500 |  232 |  235 |  277 |  233 |
|                          141.136.105.70 -    0 |  500 |  500 |  240 |  243 |  266 |  241 |
|                            69.31.34.210 -    0 |  500 |  500 |  244 |  249 |  293 |  248 |
|                   No response from host -  100 |  100 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                            108.61.79.38 -    0 |  500 |  500 |  245 |  249 |  337 |  306 |
|                            108.61.21.94 -    0 |  500 |  500 |  235 |  240 |  267 |  242 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
   WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

Attached Thumbnails

  • 2016-03-21-170111-italyfp2.jpg
  • 2016-03-21-170113-italyfp2.jpg
  • 2016-03-21-170114-italyfp2.jpg
  • 2016-03-21-170116-italyfp2.jpg
  • 2016-03-21-170117-italyfp2.jpg


#5
Flible

Flible

    L4: Apprentice

  • Regular User
  • 512 posts
366
Has a spectacular aura
  • Admin:4
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Flible

That's a packet loss all right. If you only experience this during a specific map, one question and two differential diagnostics pop up in my head.

The question is, do you experience this in one or in all ET mods? This may lower the possibility that a file may be corrupt (however, this is a likely cause!)

The second dd being simply that your video card sucks. You mention that you only noticed this since a few days. Have you recently installed new things on your PC, or changed certain settings? Had a windows/asus/whatever update? There may be a driver mismatch or you may have overexerted your computer. There may be a .dll conflict with a new file you downloaded, however, I am not sure if ET even uses .dll's :P Too lazy to check

 

My advice at this point would be:

-Check map in other mods

-Check for similar packet loss in very sizeable maps with lots of moving objects and players

-Reinstall your ET



#6
Hecken

Hecken

    Ácido Argentino

  • Recruiting Team
  • 1,870 posts
1,388
Name known to all
  • EvolveHQ:hecken
  • Admin:17
  • Server:None
  • Alias:heckeN!
  • T-M:ET: 15-8
    COD: 1-0

That's a packet loss all right. If you only experience this during a specific map, one question and two differential diagnostics pop up in my head.

The question is, do you experience this in one or in all ET mods? This may lower the possibility that a file may be corrupt (however, this is a likely cause!)

 

All mods and only that map gives me that kind of issue, actually the main post was made while being in Jay3 and the last report in Jay2. :D

 

I have an nVidia GT 430 as video card so it's more than enough for a game like ET, had another unrelated problem but it's already fixed.

And talking about drivers, went to a more stable version instead of the latest one. (Thanks Anni btw)

 

PS: Used .pk3 cleaner aswell, nothing changed.



#7
Flible

Flible

    L4: Apprentice

  • Regular User
  • 512 posts
366
Has a spectacular aura
  • Admin:4
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Flible

What about reinstallation? It's not the same as pk3 cleaner :)



#8
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,968
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor
Need jay3 winmtr and not jay2. How can i fix your car when u bring truck for service? It's like that ;)

#9
Hecken

Hecken

    Ácido Argentino

  • Recruiting Team
  • 1,870 posts
1,388
Name known to all
  • EvolveHQ:hecken
  • Admin:17
  • Server:None
  • Alias:heckeN!
  • T-M:ET: 15-8
    COD: 1-0

Need jay3 winmtr and not jay2. How can i fix your car when u bring truck for service? It's like that ;)

 

Hahah, will do.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users