Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Failed pure Server Check

- - - - -

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
Cowboy888

Cowboy888

    Newbie

  • User
  • 8 posts
8
A step in the right direction
  • Server:Jay1
  • Alias:cowboy888

I am having a problem with the F/A recruiting server. when I log in I get Game code (Cgame_MP_x86.DDL) Failed pure server check. I can log in to the Jaymod #2 server just fine. I played last nit but cannot today.




Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
SiD

SiD

    Captain Jerkface

  • COD Member
  • 2,854 posts
4,247
Glorious beacon of light
  • Admin:15
  • Server:None
  • T-M:5-4

Donator

Try running game as administrator? See if that works.



#3
Cowboy888

Cowboy888

    Newbie

  • User
  • 8 posts
8
A step in the right direction
  • Server:Jay1
  • Alias:cowboy888

I did and no go. I can play on jaymod #2 but not on recruiting server.



#4
SiD

SiD

    Captain Jerkface

  • COD Member
  • 2,854 posts
4,247
Glorious beacon of light
  • Admin:15
  • Server:None
  • T-M:5-4

Donator

What version of windows are you using?

 

Have you tried running the game in compatibility mode?

 

Have you tried using a PK3 cleaner?

 

And last, perhaps try a fresh install? (backup your ET key/config first)



#5
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,968
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor

Can we do teamview? So i can look into the issue? Thanks



#6
Platonic

Platonic

    Dr. Phil

  • Leader
  • 2,693 posts
4,073
Glorious beacon of light
  • EvolveHQ:Platonic
  • Admin:20
  • Server:NQ3
  • Alias:Bunny Bash
  • Steam ID:STEAM_0:1:95341906
  • T-M:ET: 13-8
    COD4: 1-0

Donator

Contributor

Do you have cgame_mp_x86.dll in your et folder? Might not be a bad idea to redownload the file or run a fix like this: http://www.fix-windo...em_0_74397.html






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users