Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

No sound in ET

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Haruhi Suzumiya

Haruhi Suzumiya

    L3: Novice

  • Regular User
  • 280 posts
217
Will become famous
  • Server:None
  • Alias:Haruhi Suzumiya
  • Steam ID:http://steamcommunity.com/id/HaruhiiSuzumiyaa

Recently my sound went out in ET and Firefox as well.  I ended up installing chrome to make browser sound work but a re-install didn't work for ET.

 

I had installed AppLocale to play some Jap games the night before I noticed it stopped working.  I've uninstalled AppLocale and all programs/games I had installed with no change.

 

I'm running w7 x64 and a usb headset.  There's a few extra unnamed sliders in my volume mixer as well, shown in SS.

 

Thanks in advance for any help you can provide!  

 

 

 

 

Attached Thumbnails

  • cap.jpg



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
Haruhi Suzumiya

Haruhi Suzumiya

    L3: Novice

  • Regular User
  • 280 posts
217
Will become famous
  • Server:None
  • Alias:Haruhi Suzumiya
  • Steam ID:http://steamcommunity.com/id/HaruhiiSuzumiyaa

If i switch devices say to digital audio s/pdif and then back to my headset my volume mixer gets filled with a even more devices :<

Attached Thumbnails

  • Untitled.jpg


#3
redy.

redy.

    redy me plsss

  • Staff
  • 1,880 posts
2,043
Is a bearer of wisdom
  • EvolveHQ:redyy
  • Admin:18
  • Server:Silent #1
  • Alias:redy.
  • T-M:13-10

Donator

Contributor

hmmm... you can try the following:

 

1.) open the device manager

 

sound11.jpg

 

2.) uninstall the driver of your headset

sound12.jpg

 

3.) Detach the USB headset

 

4.) Reboot your computer

 

5.) Attach it and install driver

 

(you might want to do this 2 times, if the first time doesn't bring the desired results)

 

redy.



#4
Haruhi Suzumiya

Haruhi Suzumiya

    L3: Novice

  • Regular User
  • 280 posts
217
Will become famous
  • Server:None
  • Alias:Haruhi Suzumiya
  • Steam ID:http://steamcommunity.com/id/HaruhiiSuzumiyaa

Thnx redy.  I uninstalled everything and then reinstalled 1 by 1 and got it to work!  Much appreciated!



#5
Vanaraud

Vanaraud

    L10: Grand Master

  • ET Member
  • 3,416 posts
823
I am just really nice
  • Admin:15
  • Server:Jay2
  • Alias:Vael
  • T-M:ET:2-1
Contributor

Strangly enough sound drivers go crazy time to time, reinstallation of sound drivers have worked for me too...






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users