Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

I need help with posting music videos

- - - - -

  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#16
Papito*

Papito*

    The Love Maker

  • ET Member
  • 4,988 posts
1,467
Name known to all
  • Admin:15
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Mex!ckano
  • T-M:ET: 3-2
Contributor

do:

[video] url [/video]



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#17
SunLight

SunLight

    L11: Assassin

  • Clan Friend
  • 5,090 posts
3,225
Is a bearer of wisdom
  • Admin:10
  • Server:ETSW2
Contributor

thanks  lets see if it will work for me

 

http://www.youtube.c...d&v=NK1KDJSVj7Q

 

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/NK1KDJSVj7Q?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


this is what I always get

I pasted the same link and I get the embedded video... weird

 

 

another thing you could try is that button on top 'special bbcode' then media, and paste in the media url... bvut for me it just works by pasting the video url



#18
The Smoke

The Smoke

    I will kill anyone who walks on my lawn

  • COD Trial
  • 2,659 posts
2,321
Is a bearer of wisdom
  • Admin:11
  • Server:COD4 #3
  • T-M:12-9

Donator

Contributor

I did all those exactly as you say and I still don't get the video start image.  Just the url listing.

 

Half the time I dont get a paste screen.  I have to move the cursor around the box and click several times before I get the paste selection.

So I use ctrl-v.

 

I think my system is totally rat f***ed.



#19
yellow flash

yellow flash

    nublet

  • Staff
  • 2,982 posts
1,112
Name known to all
  • Admin:18
  • Server:Jay1

Donator

Contributor

smoke have you tried with other browser?



#20
Thundercats

Thundercats

    L9: Master

  • Deactivated
  • 2,016 posts
1,324
Name known to all
  • Admin:7
  • Server:None
  • Alias:Thundercat
  • T-M:20-13

Donator

You going to post some golden oldies??

#21
RedBaird

RedBaird

    What does this thing do? I will push it and see...

  • Leader
  • 6,175 posts
4,842
Glorious beacon of light
  • EvolveHQ:FA_Redbaird
  • Admin:20
  • Server:Jay1
  • Alias:=F|A=RedBaird
  • T-M:ET: 13-4

Donator

My conclusions: (for Chrome :) )
1) don't mess with share-Embed unless you are making a web page.
2) copy from the share-Share box and paste that into a forum message
3) or you can copy the address from the browser address-bar and paste it here. 
4) this editor program may turn some addresses into links and not use the video player
 

==finished work here after L3fty's post below==

my Work Pad below:
 

thanks  lets see if it will work for me
 

From my experiments below...it seems that any address starting with "www" will not show a video player here, but it will link to the Youtube site.

If the link starts with "HTTP" it will play on this page.


http://www.youtube.c...d&v=NK1KDJSVj7Q
 
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/NK1KDJSVj7Q?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

this is what I always get

I was able to copy the link from your post and paste it into an edit box here, and it worked for me, in Chrome.
 

Half the time I dont get a paste screen.  I have to move the cursor around the box and click several times before I get the paste selection.
So I use ctrl-v.
 
I think my system is totally rat f***ed.

I don't understand the "...don't get a paste screen.  I have to move..."
 
Are you talking about pasting the Youtube address into the Post Edit Window here, where you normally type your words?
 
Copied & pasted via mouse: haha, now mine is not working:??? now it IS working ??? now it is not!

It seem that the forum editor is sometimes turning this
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NK1KDJSVj7Q
into a URL link, like this:
[url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NK1KDJSVj7Q]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NK1KDJSVj7Q[/url]


www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NK1KDJSVj7Q
 

the one below is http://youtu.be/NK1KDJSVj7Q


www.youtube.com/NK1KDJSVj7Q

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NK1KDJSVj7Q

This format does have two advantages:  1) it will expand to full screen here, and 2) the displayed player size is larger



#22
L3ftY.

L3ftY.

    L7: Teacher

  • Recruiting Team
  • 1,050 posts
1,264
Name known to all
  • EvolveHQ:canucklehead
  • Admin:17
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:comatose.
  • T-M:ET: 3-3

Donator

just copy the url of the vid, paste in post section, click 'post'...done.

 

nothing special you have to do. its like copying a word and pasting what you want to post. simple.

 

 

also using firefox



#23
The Smoke

The Smoke

    I will kill anyone who walks on my lawn

  • COD Trial
  • 2,659 posts
2,321
Is a bearer of wisdom
  • Admin:11
  • Server:COD4 #3
  • T-M:12-9

Donator

Contributor

I cleaned WIndows 7 and IE 11 and then loaded on Chrome.

 

Still won't C&P.  But, it doesn't matter I am going to build a new PC with Windows 7 32 bit PRO and then everything will work again.

I think it is just 64bit Windows7 that is messed up.  At least I will get my hardware to work again.

I did find out that this forum will not work with IE 10 or 11.  As far as C&P.  IE 9 works okay.



#24
RedBaird

RedBaird

    What does this thing do? I will push it and see...

  • Leader
  • 6,175 posts
4,842
Glorious beacon of light
  • EvolveHQ:FA_Redbaird
  • Admin:20
  • Server:Jay1
  • Alias:=F|A=RedBaird
  • T-M:ET: 13-4

Donator

 

 

Still won't C&P.  

 

It is like the "clipboard" is turned off...?  But you said elsewhere you could paste into other programs, just not browsers.  

 

It sounds some sort of general Internet security setting is on...but you reinstalled Windows... :?:

 

 

Here http://answers.micro...1d-b027fc494e7d they are talking about "clean booting" to see if other programs are interfering with that c&p function.



#25
The Smoke

The Smoke

    I will kill anyone who walks on my lawn

  • COD Trial
  • 2,659 posts
2,321
Is a bearer of wisdom
  • Admin:11
  • Server:COD4 #3
  • T-M:12-9

Donator

Contributor

http://www.symantec....net-explorer-11

 

 

I finally got C&P to paste here.  I had to set this website to "compatibility".  Then it worked.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users