Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

vm_create fail - et legacy

- - - - - et legacy

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
xDingDongWang

xDingDongWang

    L3: Novice

  • Banned
  • 178 posts
131
On the road to fame
  • Admin:0
  • Server:None
  • Alias:=F|A=DingDong
  • Steam ID:xDingDongWang

Hi guys. 

 

So i've managed to get ET Legacy running, however whenever i try join a JayMod server or even just load the mod in game it comes up with the following message:

 

wcecep.png

 

The same happens when i try to load different mods eg, Silent and NQ

 

Some help would be much appreciated :)

 

--------

 

So i managed to fix it, i'll tell ya what to do for jaymod, the same applies of other mods i'm guessing.

 

1. download the jaymod manually from here:

http://wolffiles.de/...lebase&fid=4271

 

2. expand the zip

 

3. copy and paste the 2.2.0 pk3 file into your jaymod folder in ET Legacy ---> library/application support/et legacy/jaymod

 

Then you should be on your way :)! So happy i've fixed it!




Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
RedBaird

RedBaird

    What does this thing do? I will push it and see...

  • Leader
  • 6,180 posts
4,851
Glorious beacon of light
  • EvolveHQ:FA_Redbaird
  • Admin:20
  • Server:Jay1
  • Alias:=F|A=RedBaird
  • T-M:ET: 13-4

Donator

You could add [FIXED] in front of your topic title!  :)



#3
xDingDongWang

xDingDongWang

    L3: Novice

  • Banned
  • 178 posts
131
On the road to fame
  • Admin:0
  • Server:None
  • Alias:=F|A=DingDong
  • Steam ID:xDingDongWang

can't seem to change the topic title or am i being a nub?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users