Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Problem W/ Legacy

- - - - -

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
yakuruy

yakuruy

    L3: Novice

  • Inactive Member
  • 50 posts
14
A step in the right direction
  • Admin:12
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:yak*
  • T-M:ET: 1-1

I recently purchased a Macbook Pro and want to continue playing ET while in college, so I downloaded the latest version of Legacy off of their website. I copied the pak files from a regular download of ET off of the splash damage site as directed by Mandinghino. Before copying the pak files I couldn't run Legacy at all. With the pak fix, I can run it but I can't connect to servers. I tried to connect to the Hardcore server and it begins to download files, but soon crashes with a VM_Create on UI failed error message. Mandi told me this is the error message received on incompatible et mods, but the server runs silent so it should be fine. I would really appreciate any help. I'm running Mavericks btw.




Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
D..X

D..X

    L10: Grand Master

  • Co-Leader
  • 4,729 posts
5,158
Glorious beacon of light
  • EvolveHQ:FAdx
  • Admin:19
  • Server:NQ1
  • Alias:=F|A=D..X
  • Steam ID:STEAM_0:1:33951744
  • T-M:ET: 15-9

Donator

are you running it as admin right click  :) also are you updated to 2.60?



#3
yakuruy

yakuruy

    L3: Novice

  • Inactive Member
  • 50 posts
14
A step in the right direction
  • Admin:12
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:yak*
  • T-M:ET: 1-1

I'm pretty sure I had to run legacy as admin the first time around. I had to find it using finder and right click to run as admin. Theres no option to do so anymore so im assuming it does it auto now, and yes the pak files were from 2.60



#4
D..X

D..X

    L10: Grand Master

  • Co-Leader
  • 4,729 posts
5,158
Glorious beacon of light
  • EvolveHQ:FAdx
  • Admin:19
  • Server:NQ1
  • Alias:=F|A=D..X
  • Steam ID:STEAM_0:1:33951744
  • T-M:ET: 15-9

Donator

read through this it may help say mac users need to patch to 2.60d i never herd of it myself  http://axeclan.fooru...c-users-updated

this is the 2.60d patch hope this helps http://www.ausgamers...-mac-os-x-intel

also make sure your updated too the latest silent version

also this http://returntocastl...com/file/;44985



#5
assas1n

assas1n

    L3: Novice

  • ET Member
  • 112 posts
53
Getting Better
  • Admin:14
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:assas1n
  • T-M:ET: 3-2

etlegacy is 2.71, you cant patch 2.60 onto legacy



#6
SunLight

SunLight

    L11: Assassin

  • Clan Friend
  • 5,093 posts
3,229
Is a bearer of wisdom
  • Admin:10
  • Server:ETSW2
Contributor

Do you have all the pk3 files? Maybe your problem is just with the download, and you would be able to play without problems if you only had all the pk3 files you need.

 

Try to download silent pk3 from their website and put it in the folder manually

 

p.s. edit:

running as admin is for Windows imho... for example on Linux I obviously don't run it as root, but as regular user.


Edited by SunLight, 11 July 2014 - 11:10 PM.


#7
yakuruy

yakuruy

    L3: Novice

  • Inactive Member
  • 50 posts
14
A step in the right direction
  • Admin:12
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:yak*
  • T-M:ET: 1-1
Which folder do I place it in?

#8
yakuruy

yakuruy

    L3: Novice

  • Inactive Member
  • 50 posts
14
A step in the right direction
  • Admin:12
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:yak*
  • T-M:ET: 1-1
Nvm I got it! Now what's the deal with the no full screen? Their are black edges on each side

#9
assas1n

assas1n

    L3: Novice

  • ET Member
  • 112 posts
53
Getting Better
  • Admin:14
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:assas1n
  • T-M:ET: 3-2

Possibly you need to adjust your screen resolution preferences inside silent mod:

 

Options->System->Resolution

 

If there is no resolution that suits your screen there, then you will have to edir your .cfg file



#10
assas1n

assas1n

    L3: Novice

  • ET Member
  • 112 posts
53
Getting Better
  • Admin:14
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:assas1n
  • T-M:ET: 3-2

Yak, when the problem is solved, please post the solution so an admin can close the topic as answered :)






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users