Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Rate and cl_maxpackets issue on servers

- - - - -

Best Answer PiNoY, 04 June 2014 - 09:49 AM

My bad, it is  

 

seta cg_savedRate 34000

Go to the full post »


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
SkuLLc0LLector

SkuLLc0LLector

    L11: Assassin

  • Regular User
  • 6,683 posts
2,436
Is a bearer of wisdom
  • Server:None
  • Alias:Skully

Hello, 

 

Since couple days I have this problem when connecting to a server, my rate and maxpackets seem just fine, but after a minute or so, my rate changes randomly and maxpackets change back to 30. 

I writeconfig name.cfg 

exec name.cfg

but next map it is the same problem.

 

very frustrating problem cause this happens ingame aswell.

 

What to do?

 

Thanks in advance, 

'.-

 

When connected to server (Silent #1 in this case)

shot0000.jpg

A minute later..

shot0001.jpg


Edited by .'-SkuLLy, 04 June 2014 - 01:35 AM.



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
Kepar

Kepar

    L6: Expert

  • ET Member
  • 889 posts
602
Has a brilliant future
  • Admin:14
  • Server:NQ3
  • Alias:=F|A=K3par!#
  • Steam ID:STEAM_0:1:100623257
  • T-M:ET: 3-2
You should change it at main menu in autoexec and it should stay like that all the time at least it worked for me.

#3
PiNoY

PiNoY

    Your Number One Super Noob Bone Breaking Samurai

  • Leader
  • 3,710 posts
1,592
Name known to all
  • Admin:20
  • Server:Jay3
  • Alias:father
  • Steam ID:verpinoy
  • T-M:ET: 8-6
Contributor

Have you tried

 

seta cg_rate  34000

 

You can also do this automatically when starting ET by saving it to your config or  starting the variable with ET on startup settings. Like right click on ET program that you usually double-click and go to settings.  Append +cg_rate 34000 to the ET binary program under your Win OS same goes to the other one.

 

 



#4
DFighter

DFighter

    L9: Master

  • News Reporter
  • 2,865 posts
1,519
Name known to all
  • EvolveHQ:dfighter
  • Admin:10
  • Server:Jay3
  • T-M:ET: 22-9
    CoD: 0-0
    TF2: 0-0

add the commands in your cfg is the best thing to do I think.
I have same issue when a new map is loading so I just exec my cfg every start of map.
/exec 1    easy and lazy name :P



#5
SkuLLc0LLector

SkuLLc0LLector

    L11: Assassin

  • Regular User
  • 6,683 posts
2,436
Is a bearer of wisdom
  • Server:None
  • Alias:Skully

Thanks ! <3



#6
SkuLLc0LLector

SkuLLc0LLector

    L11: Assassin

  • Regular User
  • 6,683 posts
2,436
Is a bearer of wisdom
  • Server:None
  • Alias:Skully

Hello again folks ! 

 

I tried all that, but still when next map is loaded, i have same problem, Even when i /exec mynewcfg the rate on NQ1 changes from 34000 to 25000 and maxpackets from 90 to 30.

I don't understand how this is possible cause i have never had this problem since ET was released.

Maybe i have to run pk3 cleaner ?

 

Also when it's even in my autoexec, the rate and packets change.

 

Last note; 

when i /bind h say lol

/writeconfig lol.cfg

/exec lol

the bind is not working

 

Never seen this pro-blem before :P

 

Once again, thanks for your help and patience.

'.-



#7
PiNoY

PiNoY

    Your Number One Super Noob Bone Breaking Samurai

  • Leader
  • 3,710 posts
1,592
Name known to all
  • Admin:20
  • Server:Jay3
  • Alias:father
  • Steam ID:verpinoy
  • T-M:ET: 8-6
Contributor
✓  Best Answer

My bad, it is  

 

seta cg_savedRate 34000



#8
SkuLLc0LLector

SkuLLc0LLector

    L11: Assassin

  • Regular User
  • 6,683 posts
2,436
Is a bearer of wisdom
  • Server:None
  • Alias:Skully

:fixed

 

Tyvm,

'.-






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users