Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

My lag

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
-DuTcH FlAsH-

-DuTcH FlAsH-

    L1: Learner

  • User
  • 11 posts
1
Unknown at this point
  • Admin:4
  • Server:None
  • Alias:HardcoreCheese
OS: Windows 7
RAM: 4.00 GB
Motherboard: Sony VGN-FW21Z
CPU: Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T9400, 2533 MHz (9.5 x 267)
Hard drive (IDE, PATA, SATA, etc): FUJITSU MHZ2500BT G1 ATA Device (500 GB, 4200 RPM, SATA-II)
Graphics card: ATI Mobility Radeon HD 3650 (512 MB)
Wifi: Intel® WiFi Link 5100 AGN
Do you use router? : Yes
Your location (country): Belgium
ET Version: Current version patched with 2.6b

Posted Image

C:\Users\Thomas>ping -t 8.9.4.227

Ping statistics for 8.9.4.227:
Packets: Sent = 266, Received = 266, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 122ms, Maximum = 539ms, Average = 138ms
Control-C
^C

Hope that anyone can help me, ping is usually at 300-400 if I play, that's not normal with these specs.


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
NoGooD

NoGooD

    L7: Teacher

  • Clan Friend
  • 1,092 posts
53
Getting Better
  • Server:None

OS: Windows 7
RAM: 4.00 GB
Motherboard: Sony VGN-FW21Z
CPU: Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T9400, 2533 MHz (9.5 x 267)
Hard drive (IDE, PATA, SATA, etc): FUJITSU MHZ2500BT G1 ATA Device (500 GB, 4200 RPM, SATA-II)
Graphics card: ATI Mobility Radeon HD 3650 (512 MB)
Wifi: Intel® WiFi Link 5100 AGN
Do you use router? : Yes
Your location (country): Belgium
ET Version: Current version patched with 2.6b

Posted Image

C:\Users\Thomas>ping -t 8.9.4.227

Ping statistics for 8.9.4.227:
Packets: Sent = 266, Received = 266, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 122ms, Maximum = 539ms, Average = 138ms
Control-C
^C

Hope that anyone can help me, ping is usually at 300-400 if I play, that's not normal with these specs.


Thank you for the detailed specs on your computer and your Ping results. A tracert would be would be helpful in this instance as well.

Also, as dumb as this sounds. In your ET settings are you sure your rate is set up for DSL/Cable instead of dial-up. I'm not sure if that server forces rate or not. If your unfamiliar with how to check what your rate is, simply bring down the console once your connected to a server and type /players. Find your name and what rate your set to. 4000-6000 is typically what someone using a dial-up connection runs. 25000-45000 is standard for most DSL/Cable connections. GL

#3
-DuTcH FlAsH-

-DuTcH FlAsH-

    L1: Learner

  • User
  • 11 posts
1
Unknown at this point
  • Admin:4
  • Server:None
  • Alias:HardcoreCheese
I tried adjusting my rate didn't work well first but after couple of min, the game went much smoother so thx.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users