Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

ET running horrid and crashing when connecting to FA HARDCORE

- - - - -

  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#16
dj3hac

dj3hac

    Newbie

  • User
  • 9 posts
0
Unknown at this point
  • Server:None
  • Alias:dj3hac
  • Steam ID:dj3hac

ultralow fps with ati cards and r_primitives not set to 2 is a known problem with recent drivers, maybe it's that

 

yes i did try that. No luck




Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#17
Antichrist

Antichrist

    Troll Exterminator

  • Recruiting Team
  • 3,284 posts
2,647
Is a bearer of wisdom
  • EvolveHQ:Antic666hrist
  • Admin:17
  • Server:Hardcore ET
  • T-M:ET: 17-10

Donator

yes i did try that. No luck


A followup for Sunlight's suggestion, did you use /seta r_primitives 2 (This should do set all)

#18
dj3hac

dj3hac

    Newbie

  • User
  • 9 posts
0
Unknown at this point
  • Server:None
  • Alias:dj3hac
  • Steam ID:dj3hac

ultralow fps with ati cards and r_primitives not set to 2 is a known problem with recent drivers, maybe it's that

I did try it, with no luck. Sorry I forgot to report back after doing so.



#19
dj3hac

dj3hac

    Newbie

  • User
  • 9 posts
0
Unknown at this point
  • Server:None
  • Alias:dj3hac
  • Steam ID:dj3hac

Have you tried to disable crossfire while playing ET?
Or possibly set up ET to only use 1 video card?

Do you have the latest drivers from Radeon for your specific dual card setup? (Not using generic web/windows video drivers)

 

Yes my drivers are current (From AMD not manufacturer), and the results are the same with crossfire disabled. 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users