Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Covert Issue Since Silent 8.0

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
Jaaa!&

Jaaa!&

    L5: Journeyman

  • Regular User
  • 627 posts
34
Getting Better
  • Admin:0
  • Server:Silent #1
Contributor
Ever since silent 8.0, I've been having this issue when I select the covert class on any team, the weaponbank 2 command (pistols) become unresponsive. Anyone else been experiencing this?

I've done a reexec of cfg, cleared both etconfigs, manually binded the keys, exec the default etconfig.

I'm at a loss. And before I continue this happens for me and another user on .6b and .55. Just wondering if anyone else has this issues before I attack my cfg


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,970
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor

Fixed in 0.8.1.  Try hardcore. U should stick to 2.6b. 

 

2.55 is for people who are not tech savy or don't know how to use internet. 



#3
Jaaa!&

Jaaa!&

    L5: Journeyman

  • Regular User
  • 627 posts
34
Getting Better
  • Admin:0
  • Server:Silent #1
Contributor
I am. Just wanted to see if was cause of a bad ET install so I went back to .55 to confirm.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users