Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Can't run the ET

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
Myszon

Myszon

    L3: Novice

  • Regular User
  • 108 posts
12
A step in the right direction
  • Admin:15
  • Server:COD4 #1
  • Alias:=F|A= Myszon
  • T-M:COD:4-3

Hey guys. After a few years I've been playing ET, I decided to try once again :P but there's a problem.

 

So...

I've downloaded the OS X version, unpacked, installed the file, installed PB file. Untill now everything was fine. Once I try to run the game I see  this small window loading something, just before running the game and, on my dock bar ET icon appears, but the speakers are giving me a strange noise like hmm groaning. Nothing else happens. I mean, no even black screen after this small window dissapears.  to stop this noise I have to hit command+alt+esc and force ET to stop.

 

I tried to run it on Macbook Pro 13" no retina from mid 2012

 

 

Thanks




Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
Owned

Owned

    CoC General

  • CS Member
  • 797 posts
458
Has a brilliant future
  • EvolveHQ:0wn3d
  • Admin:12
  • Server:NQ1
  • Alias:Owned?!
  • Steam ID:76561198029594679
  • T-M:ET: 1-1

Donator

Contributor

did you install it with or without a guide? there is a guide for mac installations becouse they require some other things aswell if i am correct.



#3
Myszon

Myszon

    L3: Novice

  • Regular User
  • 108 posts
12
A step in the right direction
  • Admin:15
  • Server:COD4 #1
  • Alias:=F|A= Myszon
  • T-M:COD:4-3

well I opened a readme file and all I had there was just "drag the ET folder into the applications, then install PB"

 

 

But thanks for the info, I'll google for some guides in a few hours when I have a time, and I'll check it

 

 

 

//UPDATE

 

 

So.. did the thing with .cfg file and now I can run the game but when I choose the server I want to connect it "thinks" couple of secs and shuts itself up






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users