Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

ET crashing

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
37 replies to this topic

#31
Thing

Thing

    L1: Learner

  • User
  • 18 posts
0
Unknown at this point

Start game with "C:\Program Files (x86)\Wolfenstein - Enemy Territory\ET.exe"+set logfile 1

That will start logging whats error and post the error. xfire me tomorrow on xfire and I will see what I can do.


Sure


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#32
Thing

Thing

    L1: Learner

  • User
  • 18 posts
0
Unknown at this point

we use nod32 it works perfect for us...:D


F-secure works perfect for me

Start game with "C:\Program Files (x86)\Wolfenstein - Enemy Territory\ET.exe"+set logfile 1

That will start logging whats error and post the error. xfire me tomorrow on xfire and I will see what I can do.


Added you in xfire but heres log

ET 2.60b win-x86 May 8 2006
----- FS_Startup -----
Current search path:
D:\Documents and Settings\Marko\Työpöytä/etmain

----------------------
0 files in pk3 files
----- CL_Shutdown -----
-----------------------
Couldn't load default.cfg - I am missing essential files - verify your installation?

#33
Thing

Thing

    L1: Learner

  • User
  • 18 posts
0
Unknown at this point
I hope that someone could fix this mystery crashing :D

#34
Terror Time

Terror Time

    L3: Novice

  • User
  • 224 posts
17
A step in the right direction
I am still sure it's the .cfg causing the start-up error. It's the only thing that shows as not loading/working.

This is your problem:

Couldn't load default.cfg - I am missing essential files - verify your installation?

But why you sometimes manage to get to the server and then crash I have no idea.

Have you used Google yet?

Edited by Terror Time, 08 January 2010 - 06:50 AM.


#35
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,969
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor
Wait for tonight or tomorrow morning (GMT -5 i.e my local time) . We can use remote desktop and fix your issue. Till then install the team viewer from http://www.teamviewer.com/

#36
hobbit

hobbit

    L10: Grand Master

  • Regular User
  • 3,246 posts
286
Will become famous
  • Admin:0
  • Server:None
  • Steam ID:pvtforrestgump
Contributor
Im pretty sure ET is patched wrong :/

#37
Notajedi

Notajedi

    L4: Apprentice

  • Clan Friend
  • 434 posts
92
On the road to fame
  • Admin:10
  • Server:None
Did you reinstall using the link medic gave?
I used that one myself a few weeks back and that is a good install.
When you uninstalled the previous install did you manually delete the folders that were left behind?
Possibly a corrupt pak imo because of a bad install.

#38
-=Medic=-

-=Medic=-

    L10: Grand Master

  • Honored Veteran
  • 3,148 posts
178
On a distinguished road
  • Admin:14
  • Server:Jay1
  • Alias:-=Medic=-
Contributor
ok just to be sure you don't have corrupt files in your et folder please install ET in different folder

by default its Wolfenstein - Enemy Territory this time change it and make Enemy Territory

and try to start and play




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users