Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Lag every 3 seconds punkbuster

- - - - -

  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#16
Aigle

Aigle

    L6: Expert

  • Honored Veteran
  • 899 posts
87
On the road to fame
  • Admin:19
  • Server:Silent #1
  • Alias:=F|A=$c00p
  • T-M:ET: 1-0

Then issue is in their last update.

Wednesday 12.09.2009 [4:30PM]

Version 2.213 of the PB Client for ET has been released to our PB Master Servers for


I reverted my PB to the older version and it was working great. Then I upgraded to the latest version MANUALLY: file by file and it's working. The lag is gone or doesn't seems there..... WTH is this. I lost about 5 hours on that thing.

Thanks to everybody for the support!


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#17
RainierWolfcastle

RainierWolfcastle

    L8: Grand Teacher

  • Administrators
  • 1,642 posts
175
On a distinguished road
  • Admin:21
  • Server:None
I am wondering if I have the same issue too.

#18
Tonka

Tonka

    L8: Grand Teacher

  • Honored Veteran
  • 1,775 posts
427
Has a brilliant future
  • Admin:19
  • Server:NQ3
  • Alias:Pantser

I reverted my PB to the older version and it was working great. Then I upgraded to the latest version MANUALLY: file by file and it's working. The lag is gone or doesn't seems there..... WTH is this. I lost about 5 hours on that thing.

Thanks to everybody for the support!


how can I update mine manually, file by file, I updated manually but not file by file and no change, or how to revert to an older version, and there are a lot of people playing that have pb lag issues that need help and it's been going on long time




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users