Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

MY GAME DONT WANNA WORK!!!! (joe made it happen this time)

- - - - -

  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1
The STALKER

The STALKER

    L3: Novice

  • User
  • 201 posts
2
Unknown at this point
OMFG THIS IS CRAP!!! joe told me to do /cl_maxpackets 100 then /rate 35000 to improve ping, then 45000.. then connection interupted non stop... :mad :mad :mad :thanks GODDAMN IT JOE!!!! now im gonna have to wait for PB like service!!! :lol: :lol: (joe i dont blame you lol)

Joe later said it was PB corrupted packet flow... as IF IM gonna know wtf that means rofl


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,970
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor
install pb services back.

#3
JoeDirt

JoeDirt

    L11: Assassin

  • Administrators
  • 5,290 posts
3,169
Is a bearer of wisdom
  • Admin:21
  • Server:None
i got corrupted flow yesterday as well its quite common, i think that pb misinterprets few packets as corrupt and disconnects you, as you seen when u did maxpacktes 100 your ping droped from 280 to 250 and was same as dots, so i would suggest u keep that setting as for rate leave it at 32000.

#4
The STALKER

The STALKER

    L3: Novice

  • User
  • 201 posts
2
Unknown at this point

install pb services back.



huh~what~huh??? pb services??? you mean manually reinstall PB again???

#5
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,970
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor

install pb services back.



huh~what~huh??? pb services??? you mean manually reinstall PB again???


No this:

http://www.evenbalan...pbsvc/pbsvc.exe

#6
The STALKER

The STALKER

    L3: Novice

  • User
  • 201 posts
2
Unknown at this point
kk that seems to have worked... FOR NOW :lol: , but also a word to joe...

when you said you set up my nickname on SL the other day, wtf did you mean, cos i need a login or something.... little help??? :thanks

#7
JoeDirt

JoeDirt

    L11: Assassin

  • Administrators
  • 5,290 posts
3,169
Is a bearer of wisdom
  • Admin:21
  • Server:None
go here http://et.splatterladder.com/ and register then register your nick so other players dont use it, i have already added u to our splatterladder clan page

#8
The STALKER

The STALKER

    L3: Novice

  • User
  • 201 posts
2
Unknown at this point

go here http://et.splatterladder.com/ and register then register your nick so other players dont use it, i have already added u to our splatterladder clan page



ok thanks joe but what name did you register me under??? coloured??? JUST so i dont f*** it up... lol


AAAANNNNDDDDDD this is shitting me, it happened again!!!!! i got connection interrupted again :(

#9
JoeDirt

JoeDirt

    L11: Assassin

  • Administrators
  • 5,290 posts
3,169
Is a bearer of wisdom
  • Admin:21
  • Server:None
look on our clan page http://et.splatterla...info&idx=164556

#10
NoGooD

NoGooD

    L7: Teacher

  • Clan Friend
  • 1,092 posts
53
Getting Better
  • Server:None

go here http://et.splatterladder.com/ and register then register your nick so other players dont use it, i have already added u to our splatterladder clan page



ok thanks joe but what name did you register me under??? coloured??? JUST so i dont f*** it up... lol


AAAANNNNDDDDDD this is shitting me, it happened again!!!!! i got connection interrupted again :(



Are you running on a wired or wireless connections stalker? Also, cl_maxpackets set to 100 does not always make for good game play. If your latency is set to high or you have a weak connection then maxpackets @ 100 + high rate will cause you some serious problems. This is even more compounded if your running on a wireless connection. Maxpackets at 80 run better for me than 100, probably due to my sh!tty Time Warner connection. Also check your snaps setting

*snap**snap*

#11
The STALKER

The STALKER

    L3: Novice

  • User
  • 201 posts
2
Unknown at this point
Yes i am running wireless... god i loathe it!!! :thanks

0and snap settings???? where are they???

EDIT

umm... /cl_maxpackets 70 and /rate 32000.... :mad :mad :mad

#12
The STALKER

The STALKER

    L3: Novice

  • User
  • 201 posts
2
Unknown at this point
OMFG JOE!!!! =F|A= The STALK??????? WTF???????????? :mad :mad :mad

#13
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,970
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor

Also check your snaps setting

*snap**snap*


Snaps on client side has no effect if server is running at 20 snaps. :) It's an old myth people saying 40 snaps are good and i have seen tons of .55 players using 40 and I am sure 99.99% of .55 server admins runs their server at snap 20.

#14
JoeDirt

JoeDirt

    L11: Assassin

  • Administrators
  • 5,290 posts
3,169
Is a bearer of wisdom
  • Admin:21
  • Server:None

OMFG JOE!!!! =F|A= The STALK??????? WTF???????????? :mad :mad :mad


thats how it shows up in sl its missing the er for some reason, delete the spaces in between and i will readd it

#15
NoGooD

NoGooD

    L7: Teacher

  • Clan Friend
  • 1,092 posts
53
Getting Better
  • Server:None

Snaps on client side has no effect if server is running at 20 snaps. :) It's an old myth people saying 40 snaps are good and i have seen tons of .55 players using 40 and I am sure 99.99% of .55 server admins runs their server at snap 20.



I agree with you on this. I've played around with snaps a bit and have notice pretty much no change unless you really tweak them, then it's not a good change. :hmm

The biggest improvments I've seen with these settings are the rate and maxpackets, but on server where I have a really high ping, setting my maxpackets to high actually gives me worse performance than if I back off a bit. It's generally if I'm seeing over 300-350 ping is where I start to play around with these settings. Keeping the rate high does nothing but help IMO. I have never really played around with the rate much though.

The fact that your running on wireless Stalker adds a few more possibilities into the mix. You could just be getting interference from something/someone else close by or your router may not be handling the packet delivery correctly and your dropping packets. Ah..the good old days of wireless G, when somenoe would walk by to close with a cordless phone and my fathers wifi would go bye-bye.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users