Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Woops.

- - - - -

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
Silverhawk

Silverhawk

    L3: Novice

  • Regular User
  • 140 posts
16
A step in the right direction
  • Admin:4
  • Alias:[S]ilver[H]awk
so i tried to launch Via Xfire and now i get "invalid guid" error -.-. i hope that i do not have to get a new guid ghehe

anyone idea's how to solve this?


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
SkyeDarkhawk

SkyeDarkhawk

    L4: Apprentice

  • Inactive Member
  • 424 posts
14
A step in the right direction
  • Admin:12
  • Server:None
  • Steam ID:SkyeDarkhawk
Nope, when you launch through xfire it ends up loading a different profile location. Launch it through your normal shortcut and you should be OK.

#3
SunLight

SunLight

    L11: Assassin

  • Clan Friend
  • 5,093 posts
3,229
Is a bearer of wisdom
  • Admin:10
  • Server:ETSW2
Contributor
I don't use xfire so I can't test it, but I guess it's a problem of config profiles, etmain vs some other mod.
Maybe it loads etmain first, or it doesn't load etmain first, anyway... :P

- if you can put extra options on xfire for et command line, add +set cl_punkbuster 1 and see
- if you can't (I don't use xfire again, so I don't know), try adding
set cl_punkbuster 1
to your autoexec.cfg in etmain folder, maybe that will fix it

#4
Silverhawk

Silverhawk

    L3: Novice

  • Regular User
  • 140 posts
16
A step in the right direction
  • Admin:4
  • Alias:[S]ilver[H]awk

Nope, when you launch through xfire it ends up loading a different profile location. Launch it through your normal shortcut and you should be OK.


Thats the prob im not D:

#5
SkyeDarkhawk

SkyeDarkhawk

    L4: Apprentice

  • Inactive Member
  • 424 posts
14
A step in the right direction
  • Admin:12
  • Server:None
  • Steam ID:SkyeDarkhawk
Looks like ET isn't the only game affected by xfire's game loading.
http://www.uberrevie...od4-profile.htm

If you're using Windows 7, you can find your ET folder and possibly restore it from a previous date before you used xfire on it.

#6
Silverhawk

Silverhawk

    L3: Novice

  • Regular User
  • 140 posts
16
A step in the right direction
  • Admin:4
  • Alias:[S]ilver[H]awk
yea.. i did find a solution i had to Completely remove My Wolf folder and re-install it so now im down to 25 exp instead of 50k and i lost my admin rank + i have to fix xpSave again :P




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users