Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

ETkey (again...)

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Olykiller

Olykiller

    L5: Journeyman

  • Regular User
  • 678 posts
185
On a distinguished road
  • Server:Jay1
yo guys

so my xp wont save anymore
if i type /cl_guid i get "uknown"

already tried this:
If /cl_guid reveals that you have an *Unknown* guid, join a server then type the following:
/pb_cl_enable; pb_system 1; pb_writecfg; reconnect;

and already tried this:
Note: On some installations of Windows 7, you may also need to copy your new ETKey file to: C:\Users\username\AppData\Local\PunkBuster\ET\etmain\

still my xp doesnt save and ET doesnt recognize my guid
any more solutions?


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
Chuckun

Chuckun

    The Chuckunator

  • Co-Leader
  • 5,935 posts
1,658
Name known to all
  • Admin:19
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:=F|A=TeaAndScones
Contributor
1. Do you actually have an etkey in your etmain folder? (if not, thats the problem - get one using the etkey generator)

2. If you do have the etkey, do you have pb files? They should be in a folder 'pb' in your wolfenstein folder. This should contain 3 folders (with various files in), and ~7 files. If not, I can send you mine.

#3
Olykiller

Olykiller

    L5: Journeyman

  • Regular User
  • 678 posts
185
On a distinguished road
  • Server:Jay1
1. yes, there is an etkey in my etmain folder
2. yes, i have a pb folder in w:et map, containing 3 folders + those files

#4
Olykiller

Olykiller

    L5: Journeyman

  • Regular User
  • 678 posts
185
On a distinguished road
  • Server:Jay1
lol problem solved itself or so, my ET recognizes my guid when i do /cl_guid

i wanted to connect to etpro server with PB, but had to enable pb first (dont get that warning when joining FA1), so i enabled pb, went to FA1 after that and my xp gets restored now :)

#5
Chuckun

Chuckun

    The Chuckunator

  • Co-Leader
  • 5,935 posts
1,658
Name known to all
  • Admin:19
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:=F|A=TeaAndScones
Contributor
Right.. Open ET, do not connect to any server.

Do /pb_cl_enable; cl_guid - does it show anything?

If it does, but then when you connect to a server it's now disabled, then simply do the whole /pb_cl_enable; pb_system 1; pb_writecfg; reconnect; when you connect to the server. That should remember it.

PS: It's also a good idea to add them into your autoexec.cfg

pb_cl_enable
pb_system "1"
pb_sleep "500"


Edit : nevermind. Glad it's solved :)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users