Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Problems on Nitmod

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
Vanaraud

Vanaraud

    L10: Grand Master

  • ET Member
  • 3,416 posts
822
I am just really nice
  • Admin:15
  • Server:Jay2
  • Alias:Vael
  • T-M:ET:2-1
Contributor
I have this lag problem only in N!tmod\Noquarter NOBOTS. Sometimes I can play for 5 min and then it lags out, getting connection interrupted, ping 999. And the thing is I even loose the connection to internet, only modem restart helps.
So this is my ordinary state from WinMTR:

normal:

|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |
| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
| 10.110.0.1 - 0 | 18 | 18 | 4 | 9 | 16 | 13 |
| trt-bb1-gi2-9.starman.ee - 0 | 18 | 18 | 10 | 11 | 14 | 12 |
| tapa-bb1-te1-3.starman.ee - 0 | 18 | 18 | 7 | 10 | 18 | 13 |
| akad-bb1-po2.starman.ee - 8 | 14 | 13 | 8 | 12 | 19 | 13 |
| sole-bb1-te1-1.starman.ee - 0 | 18 | 18 | 7 | 12 | 18 | 12 |
| TenGigabitEthernet1-4.ar2.ARN3.gblx.net - 0 | 18 | 18 | 14 | 25 | 97 | 42 |
| 64.209.110.54 - 0 | 18 | 18 | 105 | 111 | 117 | 110 |
| ads-bsh-cr01.ezzi.net - 0 | 18 | 18 | 106 | 111 | 115 | 110 |
| ads-bsh-fwz5.ezzi.net - 0 | 18 | 18 | 105 | 109 | 117 | 106 |
| No response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

And when I was lagging hardly:
|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |
| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
| 10.110.0.1 - 0 | 28 | 28 | 5 | 10 | 16 | 9 |
| trt-bb1-gi2-10.starman.ee - 0 | 28 | 28 | 4 | 9 | 16 | 6 |
| tapa-bb1-te1-3.starman.ee - 0 | 28 | 28 | 5 | 11 | 17 | 14 |
| akad-bb1-po2.starman.ee - 5 | 24 | 23 | 7 | 11 | 18 | 7 |
| sole-bb1-te1-1.starman.ee - 0 | 28 | 28 | 7 | 11 | 23 | 11 |
| TenGigabitEthernet1-4.ar2.ARN3.gblx.net - 0 | 28 | 28 | 7 | 12 | 54 | 11 |
| 64.209.110.54 - 0 | 28 | 28 | 106 | 110 | 142 | 107 |
| ads-bsh-cr01.ezzi.net - 0 | 28 | 28 | 106 | 130 | 299 | 106 |
| ads-bsh-fwz5.ezzi.net - 0 | 28 | 28 | 106 | 110 | 116 | 110 |
| No response from host - 100 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

As you can see theres hardly no difference. So my question would be if its solely my problem and if it is how could I improve my situation.
Also as I can´t make any difference from my "normal" and "lagging" state I can´t tell if the server lagged but a lot of people were complaining today for a moment.
Thanks in advance
Vanaraud


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
Rop

Rop

    L4: Apprentice

  • ET Member
  • 418 posts
88
On the road to fame
  • Admin:16
  • Server:NQ2
  • T-M:ET: 1-0
    COD: 0-0
    TF2: 0-0
Its on tracker m8,

Please merge topics : http://fearless-assa...-616-huge-lags/

Cheers Roppie

#3
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,969
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor
Can u post your lagometer screenshot? It seems server is not responding to any ping and that's perfectly alright.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users