Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Problem's with connecting to F|A Servers

- - - - -

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
NutnFaNCeY

NutnFaNCeY

    L3: Novice

  • User
  • 53 posts
0
Unknown at this point
  • Admin:0
  • Server:None
Hey guys, trying to get back into ET been gone for like 5 months. I got a new PC and i just got done installing ET and the 2.60 patch and im having some trouble connecting to the F|A servers. I get the error that says : Game code (ui_mp_x86.dll) failed pure Server Check

Any suggestions would be much appreciated!

~Thanks~


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
Joker

Joker

    L10: Grand Master

  • Co-Leader
  • 3,971 posts
1,357
Name known to all
  • Admin:19
  • Server:Jay3
  • T-M:28-21
Run ET as administrator.

Right click/properties/compatibility/tick Run as Administrator box.

#3
NutnFaNCeY

NutnFaNCeY

    L3: Novice

  • User
  • 53 posts
0
Unknown at this point
  • Admin:0
  • Server:None
Ya i do that sometimes it works sometimes it doesnt

#4
Joker

Joker

    L10: Grand Master

  • Co-Leader
  • 3,971 posts
1,357
Name known to all
  • Admin:19
  • Server:Jay3
  • T-M:28-21
If you always run it as admin you should get another error message than Game code failed pure server check.
I mean if you still cant play if you run as admin.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users