Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

ET grey screen when enable punkbuster

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Neutroni

Neutroni

    L3: Novice

  • User
  • 54 posts
1
Unknown at this point
  • Server:Jay1
My friend got problem, when he start et its work normally without pb when he go game and enable pb game screen go grey and u need close it with ctrl+alt+del. When he open it again its only go grey and nothing happens.

Ps. soz my bad english


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
Chuckun

Chuckun

    The Chuckunator

  • Co-Leader
  • 5,935 posts
1,658
Name known to all
  • Admin:19
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:=F|A=TeaAndScones
Contributor
Run as admin? Sounds like a pb service problem..


#3
SkuLLc0LLector

SkuLLc0LLector

    L11: Assassin

  • Regular User
  • 6,683 posts
2,436
Is a bearer of wisdom
  • Server:None
  • Alias:Skully
Check if u got this file in etmain folder ( etintro.roq ) and delete it
etmain folder->video->etintro.roq

#4
Neutroni

Neutroni

    L3: Novice

  • User
  • 54 posts
1
Unknown at this point
  • Server:Jay1

Check if u got this file in etmain folder ( etintro.roq ) and delete it
etmain folder->video->etintro.roq

Same grey screen coming when enable pb and i runned it with admin and thats dont help.

#5
Neutroni

Neutroni

    L3: Novice

  • User
  • 54 posts
1
Unknown at this point
  • Server:Jay1
Lock this topic




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users