Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Connect with 900+ ping

- - - - -

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
Achiyan

Achiyan

    Huge thanks to Vix. I love this!!!

  • ET Member
  • 2,439 posts
611
Has a brilliant future
  • Admin:14
  • Server:Jay1
  • T-M:ET: 1-1

Donator

a few nights ago i was playin ET JAY1 just fine...then all of a sudden constant 900+ ping. so i waited it out but its still hasnt set itself right yet. all other applications work just fine. internet, torrents, weather channel app, etc. only effects ET it seems. Pingtest.net even went throught just fine.....any suggestions? i also adjusted max packets from 100 to 30 just to see if it made a difference......nope. and also packet duplication to 1, no difference there either. im stumped. also forwarded the ports 4 ports earlier today as well...

Posted Image


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
Joker

Joker

    L10: Grand Master

  • Co-Leader
  • 3,971 posts
1,357
Name known to all
  • Admin:19
  • Server:Jay3
  • T-M:28-21
http://fearless-assa...gnize-your-lag/

/rate 45000
/com_maxfps 125

#3
Achiyan

Achiyan

    Huge thanks to Vix. I love this!!!

  • ET Member
  • 2,439 posts
611
Has a brilliant future
  • Admin:14
  • Server:Jay1
  • T-M:ET: 1-1

Donator

thanks Joker but i already read that the night it happened, plus about a good while before that.

my rate and maxfps are already set as that. what actually happens is that when log onto servers it loads up quickly like normal then as soon as im 'in' it moves a frame then stops. top half of lag meter is filled solid green and bottom is solid red :/ i didnt change anything in my config but maybe something went astray....im sure i'll sort it out soon.

#4
Vanaraud

Vanaraud

    L10: Grand Master

  • ET Member
  • 3,419 posts
823
I am just really nice
  • Admin:15
  • Server:Jay2
  • Alias:Vael
  • T-M:ET:2-1
Contributor
If in Win7 try if resetting firewall in control panel-system helps. Also try resetting(delete configs and let ET create defaults) configs in ET. I guess you are not using any wireless adapters\routers?

#5
Glyphz

Glyphz

    L5: Journeyman

  • Inactive Member
  • 751 posts
68
Getting Better
  • Admin:12
  • Server:Jay2
  • Alias:Glyphz
  • Steam ID:STEAM_0:0:40148521
  • T-M:ET: 1-1
    CoD: 0-0
    TF2: 0-0
yeah maybe your firewall is blocking ET check that

Add an Exception in Windows Firewall and maybe your anti-virus



Run the software called winMTR 32/64 bit according to your PC OS. You can download the tool from here:

http://fearless-assa...ndows-software/ and post the results & post a screen shot ingame with lagometer

check the list from this topic - http://fearless-assa...gnize-your-lag/

#6
Achiyan

Achiyan

    Huge thanks to Vix. I love this!!!

  • ET Member
  • 2,439 posts
611
Has a brilliant future
  • Admin:14
  • Server:Jay1
  • T-M:ET: 1-1

Donator

From WinMTR

(space meanings in order : Loss Percentage, Sent, Received, Best Ping, Average Ping, Worst Ping, Last Ping)
jay1.clan-fa.com - 0 | 179 | 179 | 52 | 66 | 249 | 58 ------------------then a minute or so later--------------------- jay1.clan-fa.com - 1 | 314 | 312 | 52 | 66 | 272 | 55

i could post screenshot but it'd be worthless. lag meter doesnt show, only the "Connection Interuppted" symbol. as soon as i log on everything just stops...like a fancy ET screensaver/wallpaper :P.

exception is still set on firewall, even turned it completely off on PC and router just to make sure. ah well :/

#7
Krauersaut

Krauersaut

    L9: Master

  • Regular User
  • 2,228 posts
980
I am just really nice
  • Server:None
Contributor
Only the full MTR output would be helpful. Otherwise it's just a ping.

#8
Glyphz

Glyphz

    L5: Journeyman

  • Inactive Member
  • 751 posts
68
Getting Better
  • Admin:12
  • Server:Jay2
  • Alias:Glyphz
  • Steam ID:STEAM_0:0:40148521
  • T-M:ET: 1-1
    CoD: 0-0
    TF2: 0-0
Do you lag only on Jaymod ? what about silent or hardcore server.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users