Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

ET

- - - - -

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
DarknesS

DarknesS

    L2: Beginner

  • User
  • 42 posts
0
Unknown at this point
  • Server:None
boys,

my computer got crashed and when i now download the ET it says: could not open subsystem or something.
please can somebody say me how to fix that???

already thanx

DarknesS

Attached Images

  • error.GIF



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
JoeDirt

JoeDirt

    L11: Assassin

  • Administrators
  • 5,290 posts
3,169
Is a bearer of wisdom
  • Admin:21
  • Server:None
reinstall your video card driver

#3
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,968
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor
Next time post in help and support section.

/moved.

#4
hobbit

hobbit

    L10: Grand Master

  • Regular User
  • 3,246 posts
286
Will become famous
  • Admin:0
  • Server:None
  • Steam ID:pvtforrestgump
Contributor
Or before you reinstall/ upgrade vid card try adjusting your game resolution.

#5
PHANTASM

PHANTASM

    L8: Grand Teacher

  • Regular User
  • 1,963 posts
90
On the road to fame
  • Admin:XIII
  • Server:Jay2
Contributor
You may have set your screen resolution too high. Did you modify the resolution? If you made it above 1280x1056 (or whatever it is, I don't have it open) it will lock up permanently and you won't be able to play.

The solution is to go into your etconfig.cfg file (open it with notepad) and reset "r_mode" to "4". The save the file and reopen ET. Should be fine.

You can find the etconfig.cfg file here: C:/Program Files/Wolfenstein - Enemy Territory/etmain

You can use ctrl+F to activate the "find" feature in Notepad so you can find and edit the r_mode variable.

Hope this helps.

#6
JoeDirt

JoeDirt

    L11: Assassin

  • Administrators
  • 5,290 posts
3,169
Is a bearer of wisdom
  • Admin:21
  • Server:None

You may have set your screen resolution too high. Did you modify the resolution? If you made it above 1280x1056 (or whatever it is, I don't have it open) it will lock up permanently and you won't be able to play.

The solution is to go into your etconfig.cfg file (open it with notepad) and reset "r_mode" to "4". The save the file and reopen ET. Should be fine.

You can find the etconfig.cfg file here: C:/Program Files/Wolfenstein - Enemy Territory/etmain

You can use ctrl+F to activate the "find" feature in Notepad so you can find and edit the r_mode variable.

Hope this helps.


if you look at the ss it says 800x600, and basically tells him missing Glide installation, assuming no 3dfx available, which means that the video driver is not installed

#7
PHANTASM

PHANTASM

    L8: Grand Teacher

  • Regular User
  • 1,963 posts
90
On the road to fame
  • Admin:XIII
  • Server:Jay2
Contributor

You may have set your screen resolution too high. Did you modify the resolution? If you made it above 1280x1056 (or whatever it is, I don't have it open) it will lock up permanently and you won't be able to play.

The solution is to go into your etconfig.cfg file (open it with notepad) and reset "r_mode" to "4". The save the file and reopen ET. Should be fine.

You can find the etconfig.cfg file here: C:/Program Files/Wolfenstein - Enemy Territory/etmain

You can use ctrl+F to activate the "find" feature in Notepad so you can find and edit the r_mode variable.

Hope this helps.


if you look at the ss it says 800x600, and basically tells him missing Glide installation, assuming no 3dfx available, which means that the video driver is not installed


Yeah, I get it. It also says "Warning: could not set the given mode". Who knows what happened.

#8
hobbit

hobbit

    L10: Grand Master

  • Regular User
  • 3,246 posts
286
Will become famous
  • Admin:0
  • Server:None
  • Steam ID:pvtforrestgump
Contributor

You may have set your screen resolution too high. Did you modify the resolution? If you made it above 1280x1056 (or whatever it is, I don't have it open) it will lock up permanently and you won't be able to play.

The solution is to go into your etconfig.cfg file (open it with notepad) and reset "r_mode" to "4". The save the file and reopen ET. Should be fine.

You can find the etconfig.cfg file here: C:/Program Files/Wolfenstein - Enemy Territory/etmain

You can use ctrl+F to activate the "find" feature in Notepad so you can find and edit the r_mode variable.

Hope this helps.


if you look at the ss it says 800x600, and basically tells him missing Glide installation, assuming no 3dfx available, which means that the video driver is not installed


Yeah, I get it. It also says "Warning: could not set the given mode". Who knows what happened.

Most likely one error led to another




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users