Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Silent server problem

- - - - -

  • Please log in to reply
31 replies to this topic

#1
*goon

*goon

    L3: Novice

  • Inactive Member
  • 96 posts
6
A step in the right direction
  • Admin:11
  • Server:None
ok so heres my problem every time i try to connect to the hardcore server et goes black and only shows outlines and i cant even read the error message but i went into the silent folder and found this crash info log which im not sure if its connected to the issue but here it is.

-8<------- Crash Information ------->8-
Please forward to silEnT mod team.
---------------------------------------
Version: 0.5.0 Win32
Map: supplydepot2
Exception: Access violation (0xc0000005)
Exception Address: 0x300350f7
DLL Information:
0x00400000 ET
0x7c900000 ntdll
0x7c800000 kernel32
0x77dd0000 ADVAPI32
0x77e70000 RPCRT4
0x77fe0000 Secur32
0x76b40000 WINMM
0x77f10000 GDI32
0x7e410000 USER32
0x71ad0000 WSOCK32
0x71ab0000 WS2_32
0x77c10000 msvcrt
0x71aa0000 WS2HELP
0x774e0000 ole32
0x7c9c0000 SHELL32
0x77f60000 SHLWAPI
0x76390000 IMM32
0x773d0000 comctl32
0x5d090000 comctl32
0x74720000 MSCTF
0x60d20000 ASOEHOOK
0x77120000 OLEAUT32
0x78520000 MSVCR90
0x78480000 MSVCP90
0x755c0000 msctfime
0x5ed00000 opengl32
0x68b20000 GLU32
0x73760000 DDRAW
0x73bc0000 DCIMAN32
0x69030000 atioglxx
0x77c00000 VERSION
0x027e0000 atiadlxx
0x77920000 SETUPAPI
0x78130000 MSVCR80
0x76c30000 WINTRUST
0x77a80000 CRYPT32
0x77b20000 MSASN1
0x76c90000 IMAGEHLP
0x76fd0000 CLBCATQ
0x77050000 COMRes
0x73f10000 dsound
0x72d20000 wdmaud
0x72d10000 msacm32
0x77be0000 MSACM32
0x77bd0000 midimap
0x73ee0000 KsUser
0x71a50000 mswsock
0x662b0000 hnetcfg
0x71a90000 wshtcpip
0x76f20000 DNSAPI
0x76d60000 iphlpapi
0x76fb0000 winrnr
0x76f60000 WLDAP32
0x76fc0000 rasadhlp
0x16f30000 pbcl
0x76bf0000 psapi
0x12d90000 pbag
0x17140000 pbsv
0x40000000 ui_mp_x86
0x30000000 cgame_mp_x86
0x59a60000 DBGHELP
(0) C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\silent\cgame_mp_x86.dll [0x300350f7]


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
Waster

Waster

    L6: Expert

  • Inactive Member
  • 866 posts
164
On a distinguished road
  • EvolveHQ:Wasters
  • Admin:16
  • Server:Silent #1
  • T-M:ET- 1-1
Contributor
I'll post it to the Silent Mod team. You can delete the silent 5.0 pk3 and just download it again when you join server :)

Let me know if you still have problem please,

#3
*goon

*goon

    L3: Novice

  • Inactive Member
  • 96 posts
6
A step in the right direction
  • Admin:11
  • Server:None
ok i deleted the file you said and still same problem =/ i dont think it has anything to do with the .pak files because i tryed taking em all out and it does the same thing although when i take the ui_mp_x86.dll file out it doesnt turn my screen black but tells me it cannot read certain pak files or something.

Edited by *goon*, 14 December 2011 - 06:49 PM.


#4
Waster

Waster

    L6: Expert

  • Inactive Member
  • 866 posts
164
On a distinguished road
  • EvolveHQ:Wasters
  • Admin:16
  • Server:Silent #1
  • T-M:ET- 1-1
Contributor

ok i deleted the file you said and still same problem =/ i dont think it has anything to do with the .pak files because i tryed taking em all out and it does the same thing although when i take the ui_mp_x86.dll file out it doesnt turn my screen black but tells me it cannot read certain pak files or something.


Saw you on silent so you figured it out?

#5
Chuckun

Chuckun

    The Chuckunator

  • Co-Leader
  • 5,935 posts
1,658
Name known to all
  • Admin:19
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:=F|A=TeaAndScones
Contributor
If you're using vista/win7 make sure you're running ET as administrator.

Chuck

#6
*goon

*goon

    L3: Novice

  • Inactive Member
  • 96 posts
6
A step in the right direction
  • Admin:11
  • Server:None
i can get on the non friendly fire silent (etpub) just not silent hardcore.

#7
Waster

Waster

    L6: Expert

  • Inactive Member
  • 866 posts
164
On a distinguished road
  • EvolveHQ:Wasters
  • Admin:16
  • Server:Silent #1
  • T-M:ET- 1-1
Contributor

i can get on the non friendly fire silent (etpub) just not silent hardcore.


they are the same (silent mod 5.0) HC has ff is all so no clue. I think they even use the same silent directory on your machine.

#8
*goon

*goon

    L3: Novice

  • Inactive Member
  • 96 posts
6
A step in the right direction
  • Admin:11
  • Server:None
hmm then that makes the problem even weirder if they use the same directory and everything. cause i can get on the non ff one fine but i try to get on hardcore and boom black screen just outlines of everything, wont even let me connect.

#9
Chuckun

Chuckun

    The Chuckunator

  • Co-Leader
  • 5,935 posts
1,658
Name known to all
  • Admin:19
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:=F|A=TeaAndScones
Contributor
Tried deleting your entire silent directory then connecting to have it re-created? That might help.

ps: i'd make a backup of your silent folder before deleting it.. You never know.

#10
*goon

*goon

    L3: Novice

  • Inactive Member
  • 96 posts
6
A step in the right direction
  • Admin:11
  • Server:None
i do that and i get the error message "Couldn't load an official pak file; verify your instalation and make sure it has been updated to the latest version"

#11
Waster

Waster

    L6: Expert

  • Inactive Member
  • 866 posts
164
On a distinguished road
  • EvolveHQ:Wasters
  • Admin:16
  • Server:Silent #1
  • T-M:ET- 1-1
Contributor
Run the pk3 cleaner

#12
*goon

*goon

    L3: Novice

  • Inactive Member
  • 96 posts
6
A step in the right direction
  • Admin:11
  • Server:None
i appreciate all the help. and that didnt work either =/

#13
Chuckun

Chuckun

    The Chuckunator

  • Co-Leader
  • 5,935 posts
1,658
Name known to all
  • Admin:19
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:=F|A=TeaAndScones
Contributor
Looks like the HC server is giving everyone problems.. Either invalid PK3 or Shader Error.. I cant get on either due to shader error.

#14
*goon

*goon

    L3: Novice

  • Inactive Member
  • 96 posts
6
A step in the right direction
  • Admin:11
  • Server:None
does the shader error make ur screen go like black almost?

#15
Chuckun

Chuckun

    The Chuckunator

  • Co-Leader
  • 5,935 posts
1,658
Name known to all
  • Admin:19
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:=F|A=TeaAndScones
Contributor
Well it makes all my menu buttons and OK/Cancel buttons etc disappear so all I have is the ET screen with blank menu buttons on it..




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users