Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Unable to play ET

- - - - -

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
Paul Krenek

Paul Krenek

    Newbie

  • User
  • 2 posts
0
Unknown at this point
Please help!!!!
When I try to play ET It says redirect Advised.Do you want to redirect
to78.46.59.14:2790 when I say yes it says (ui_mp_x86.dll)
Failed Pure Server Check.
This is after I installed 3 different keys because the first error
said no_guid.
Thanks!!!!!
Paul


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
Notajedi

Notajedi

    L4: Apprentice

  • Clan Friend
  • 434 posts
92
On the road to fame
  • Admin:10
  • Server:None
Right click on icon and run Et as admin.

#3
Waster

Waster

    L6: Expert

  • Inactive Member
  • 866 posts
164
On a distinguished road
  • EvolveHQ:Wasters
  • Admin:16
  • Server:Silent #1
  • T-M:ET- 1-1
Contributor
Try This:

Not working?
If /cl_guid reveals that you have an *Unknown* guid, join a server then type the following:
/pb_cl_enable; pb_system 1; reconnect;
This should solve all issues.

From

#4
Paul Krenek

Paul Krenek

    Newbie

  • User
  • 2 posts
0
Unknown at this point

Right click on icon and run Et as admin.

I right clicked but I did not see a spot to run as admin.

Try This:

Not working?
If /cl_guid reveals that you have an *Unknown* guid, join a server then type the following:
/pb_cl_enable; pb_system 1; reconnect;
This should solve all issues.

From

I typed this in it said pb enabled,but when I reconnect I still get Game code(ui_mp_x86.dll)Failed Pure server check

#5
(Snake)

(Snake)

    L8: Grand Teacher

  • Co-Leader
  • 1,727 posts
366
Has a spectacular aura
  • Admin:19
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Snake
  • Steam ID:STEAM_0:0:40043023
  • T-M:ET:1-0

Donator

Contributor

I right clicked but I did not see a spot to run as admin.

Right click on ET.exe > Properties > Compatibility > Run this program as an administrator.

#6
ALBATTAR

ALBATTAR

    L3: Novice

  • User
  • 124 posts
1
Unknown at this point
  • Server:Jay2
make sure that you run windows as administrator ( user account adminsitrator "chek it in control planet")
and u should run the game as administrator too ("Right click on ET.exe > Properties > Compatibility > Run this program as an administrator")

#7
Being

Being

    L3: Novice

  • Regular User
  • 67 posts
5
A step in the right direction
  • Server:None
I've been experiencing this a lot just lately. I always run as administrator (Win7 64 & game) and have tried all the above suggestions but nothing seems to fix it consistently. Rebooting sometimes clears it as does connecting and quickly disconnecting from another ET server, then reconnecting to Jay1. It's a bit of an irritating lottery and I'd like to fix it for good.

Any other suggestions please?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users