Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

help cimpy

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
MezeusaR

MezeusaR

    L4: Apprentice

  • Regular User
  • 426 posts
9
A step in the right direction
  • Admin:4
  • Server:Jay3
  • Alias:lordvile // b3rzerk
i uninstalled the game because a very important problem:whe i was entering the game it was moving normaly but when i was playing i had the ping 1000 and the game was moving very hard. i reinstaled it but now i dont have the =F|A= servers .Daredevil hope u can help me x( :confused


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
Show

Show

    L3: Novice

  • User
  • 61 posts
0
Unknown at this point
you saved the etkey?

#3
-=Medic=-

-=Medic=-

    L10: Grand Master

  • Honored Veteran
  • 3,148 posts
178
On a distinguished road
  • Admin:14
  • Server:Jay1
  • Alias:-=Medic=-
Contributor
you don't have fa servers you mean no more menu ???

download this and put the file in your etmain folder inside wolfenstein - enemy territory ...

Fa_Menu.pk3

#4
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,969
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor
/Moved to help section.

#5
Jobba

Jobba

    L4: Apprentice

  • ET Member
  • 575 posts
346
Has a spectacular aura
  • EvolveHQ:J0bba
  • Admin:12
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Jobba
  • T-M:ET 1-0
lol samething happened 2 me 2day i had 40 ping then i checked agen and got over 800 ping




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users